Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ifi nevelő KapKa eSC
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 28.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Hornyák onderschept slim de pass. Hornyák geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bocsa de bal. Müller rent richting de bal. Müller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ifi nevelő - KapKa eSC 0:1

8e minuut.
Göncz is nu in balbezit. Lászka onderschept slim de pass. Lászka geeft de bal voor. Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Surányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Surányi geeft de bal voor. Klungelig pakt Müller de bal. Hornyák rent richting de bal. Hornyák haalt uit met een fantastische trap. Baticz bokst de bal weg.

32e minuut.
Surányi probeert de bal met de borst te controleren. Lehota verovert de bal door een tackle van achteren. Lehota probeert naar een medespeler te passen. Göncz bereikt de bal nog maar net als eerste. Göncz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lantos met een sublieme pass. Martz rent richting de bal. Martz passt de bal zonder na te denken. Göncz bereikt de bal nog maar net als eerste. Göncz draait met de bal, schiet en ... Somlyódy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ifi nevelő - KapKa eSC 1:1

45e minuut.
Bencze passt de bal met de wreef. Hornyák is nu in balbezit. Hornyák speelt de bal door. Müller rent richting de bal. Müller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ifi nevelő 63%, KapKa eSC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ifi nevelő - KapKa eSC 1:1

56e minuut.
Inworp. Bencze met een snelle inworp. Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák schiet op doel. Baticz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifi nevelő - KapKa eSC 1:2

58e minuut.
Surányi met de inworp. Kakas geeft een hoge lob. Hornyák is nu in balbezit. Hornyák schiet op doel. Baticz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Klungelig pakt Csurka de bal. Kakas rent richting de bal. Kakas geeft een lange en hoge pass. Hornyák is nu in balbezit. Hornyák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ifi nevelő - KapKa eSC 1:3

67e minuut.
Laki rent richting de bal. Lászka onderschept slim de pass. Lászka geeft een lange en hoge pass. Müller rent richting de bal. Müller haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Kakas kopt de bal weg. Daar is Csurka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák draait met de bal, schiet en ... Baticz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Müller is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Csibor heeft problemen om de bal te vangen. Surányi geeft een lange en hoge pass. Csurka heeft problemen om de bal te vangen. Hornyák rent richting de bal. Hornyák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifi nevelő - KapKa eSC 1:4

89e minuut.
Kocsárdi geeft de bal voor. Lászka is nu in balbezit. Lászka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Méhes de bal. Kakas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ifi nevelő 71%, KapKa eSC 29%.
Ifi nevelő - KapKa eSC 1:4