Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.01
  • Stadion: AgárdSC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
AgárdSC Devil Driver
Normal Tactiek 532
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 56.5
zwak Schieten briljant
matig Passen solide
zwak Verdedigen goed


7e minuut.
Convey passt de bal met de wreef. Gyulai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lazar. Gyulai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gyulai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Hugués kopt de bal weg. Convey heeft problemen om de bal te vangen. Convey met een sublieme pass. Zito rent richting de bal. Zito haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Illovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Torregiani verovert de bal door een tackle van achteren. Torregiani geeft de bal voor. Hugués heeft problemen om de bal te vangen. Hugués draait met de bal, schiet en ... Dellamonica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Devil Driver 0:1

11e minuut.
Dellamonica met een harde bal richting middenveld. Szieben bereikt de bal nog maar net als eerste. Convey begaat een overtreding. Convey krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Torregiani met een sublieme pass. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués passt de bal met de wreef. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Convey speelt de bal door. Csizmadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito onderschept slim de pass. Zito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Devil Driver 0:2

24e minuut.
Lazar heeft problemen om de bal te vangen. Lazar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mracskó de bal onder controle te krijgen. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Devil Driver 0:3

26e minuut.
Torregiani passt de bal met de wreef. Zito is nu in balbezit. Zito passt de bal in één keer door. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués schiet op doel. Dellamonica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kerkai probeert de bal aan de voet te houden. Hugués rent richting de bal. Hugués haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Plian passt de bal met de wreef. Daar is Lazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazar geeft een lange en hoge pass. Hugués rent richting de bal. Hugués schiet op doel. Dellamonica bokst de bal weg. Zito rent richting de bal. Zito draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Szieben de bal. Szieben speelt de bal door. Mracskó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lazar rent richting de bal. Lazar geeft de bal voor. Dellamonica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hugués springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Devil Driver 0:4

30e minuut.
Torregiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Torregiani passt de bal zonder na te denken. Convey met een sublieme pass. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hugués is nu in balbezit. Hugués schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Devil Driver 0:5

37e minuut.
Inworp. Szieben zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Illovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués verovert de bal door een tackle van achteren. Hugués schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Zito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Convey probeert naar een medespeler te passen. Zito is nu in balbezit. Zito haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Devil Driver 0:6

41e minuut.
Convey is nu in balbezit. Hugués rent richting de bal. Convey probeert naar een medespeler te passen. Hugués is nu in balbezit. Hugués schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Devil Driver 0:7

43e minuut.
Lazar heeft problemen om de bal te vangen. Lazar geeft een hoge lob. Illovszky kopt de bal weg. Torregiani geeft de bal voor. Zito springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AgárdSC 75%, Devil Driver 25%.
AgárdSC - Devil Driver 0:7

46e minuut.
Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Szieben rent richting de bal. Hugués onderschept slim de pass. Hugués draait met de bal, schiet en ... Dellamonica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Devil Driver 0:8

50e minuut.
Convey onderschept slim de pass. Convey probeert naar een medespeler te passen. Hugués probeert de bal met de borst te controleren. Hugués draait met de bal, schiet en ... Dellamonica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Devil Driver 0:9

57e minuut.
Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Convey verovert de bal door een tackle van achteren. Convey speelt de bal door. Zito rent richting de bal. Zito haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kerkai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Devil Driver 0:10

61e minuut.
Ishiju onderschept slim de pass. Illovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Torregiani onderschept slim de pass. Torregiani geeft de bal voor. Zito springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Udvari is nu in balbezit. Ralph onderschept slim de pass. Ralph geeft een hoge lob. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Devil Driver 0:11

71e minuut.
Illovszky rent richting de bal. Illovszky geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torregiani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Convey geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Torregiani speelt de bal door. Daar is Hugués, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hugués draait met de bal, schiet en ... Kerkai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dellamonica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Devil Driver 0:12

83e minuut.
Torregiani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Csizmadia de bal. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito schiet op doel. Dellamonica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Devil Driver 0:13

84e minuut.
Daar is Yamamoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Convey geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mracskó de bal. Zito rent richting de bal. Zito draait met de bal, schiet en ... Dellamonica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hugués rent richting de bal. Hugués haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Devil Driver 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AgárdSC 73%, Devil Driver 27%.
AgárdSC - Devil Driver 0:14