Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devil Driver AgárdSC
532 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 28.4
incredible Schieten weak
solid Passen average
good Verdedigen weak


5e minuut.
Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvari onderschept slim de pass. Yamamoto verovert de bal door een tackle van achteren. Yamamoto geeft een hoge lob. Hugués krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Torregiani probeert naar een medespeler te passen. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito passt de bal zonder na te denken. Hugués is nu in balbezit. Hugués draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Csizmadia probeert de bal met de borst te controleren. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - AgárdSC 1:0

13e minuut.
Convey met een sublieme pass. Klungelig pakt Lazar de bal. Lazar geeft een lange en hoge pass. Daar is Illovszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Convey met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Torregiani zal de hoekschop nemen. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - AgárdSC 2:0

17e minuut.
Hugués passt de bal met de wreef. Torregiani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kerkai de bal. Zito rent richting de bal. Zito draait met de bal, schiet en ... Dellamonica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Yamamoto passt de bal in één keer door. Torregiani geeft een hoge lob. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito onderschept slim de pass. Zito haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Yamamoto met een sublieme pass. Hugués rent richting de bal. Hugués passt de bal met de wreef. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito draait met de bal, schiet en ... Dellamonica bokst de bal weg.

24e minuut.
Klungelig pakt Hugués de bal. Convey met een sublieme pass. Torregiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Torregiani geeft een hoge lob. Zito springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zito speelt de bal door. Kerkai rent richting de bal. Hugués verovert de bal door een tackle van achteren. Hugués haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - AgárdSC 3:0

28e minuut.
Ralph probeert naar een medespeler te passen. Torregiani is nu in balbezit. Torregiani passt de bal zonder na te denken. Zito rent richting de bal. Zito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yamamoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torregiani rent richting de bal. Torregiani geeft een lange en hoge pass. Zito maakt een snoekduik en kopt de bal. Dellamonica bokst de bal weg. Hugués rent richting de bal. Hugués haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Hugués verovert de bal door een tackle van achteren. Hugués geeft de bal voor. Csizmadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito verovert de bal door een tackle van achteren. Zito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - AgárdSC 4:0

32e minuut.
Ralph kopt de bal weg. Hugués probeert naar een medespeler te passen. Zito heeft problemen om de bal te vangen. Zito draait met de bal, schiet en ... Csizmadia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zito rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sagáth. Zito raakt geblesseerd tijdens het duel. Ishiju zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hugués springt en kopt de bal. Dellamonica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - AgárdSC 5:0

36e minuut.
Convey is nu in balbezit. Convey passt de bal met de wreef. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kerkai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dellamonica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - AgárdSC 6:0

38e minuut.
Kerkai geeft een hoge lob. Zito probeert de bal aan de voet te houden. Lazar rent richting de bal. Lazar geeft een hoge lob. Hugués springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - AgárdSC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil Driver 27%, AgárdSC 73%.
Devil Driver - AgárdSC 7:0

48e minuut.
Lazar geeft een hoge lob. Daar is Hugués, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Convey met een sublieme pass. Klungelig pakt Zito de bal. Zito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ishiju rent richting de bal. Ishiju passt de bal zonder na te denken. Zito rent richting de bal. Zito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - AgárdSC 8:0

52e minuut.
Klungelig pakt Udvari de bal. Zito verovert de bal door een tackle van achteren. Convey is nu in balbezit. Zito rent richting de bal. Zito draait met de bal, schiet en ... Dellamonica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - AgárdSC 9:0

54e minuut.
Klungelig pakt Zito de bal. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Convey verovert de bal door een tackle van achteren. Convey geeft een lange en hoge pass. Hugués geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ralph kopt de bal weg. Klungelig pakt Szieben de bal. Convey probeert naar een medespeler te passen. Zito is nu in balbezit. Zito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - AgárdSC 10:0

58e minuut.
Convey bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito rent richting de bal. Csizmadia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zito is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Convey legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dellamonica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - AgárdSC 11:0

59e minuut.
Hugués verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Convey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Convey probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zito de bal. Zito haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiju verovert de bal door een tackle van achteren. Ishiju passt de bal in één keer door. Lazar rent richting de bal. Lazar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kerkai kopt de bal weg. Convey probeert de bal aan de voet te houden. Convey probeert naar een medespeler te passen. Hugués rent richting de bal. Hugués draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Ralph passt de bal in één keer door. Illovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Convey onderschept slim de pass. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hugués rent richting de bal. Kerkai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kerkai krijgt een gele kaart. Hugués raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hugués legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dellamonica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zito rent richting de bal. Zito haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hugués is nu in balbezit. Hugués draait met de bal, schiet en ... Dellamonica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - AgárdSC 12:0

66e minuut.
Mracskó probeert naar een medespeler te passen. Convey is nu in balbezit. Convey passt de bal zonder na te denken. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zito probeert de bal aan de voet te houden. Yamamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer begaat een overtreding. Payer krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Dellamonica met een sublieme pass. Ishiju kopt de bal weg. Convey met een sublieme pass. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ishiju passt de bal zonder na te denken. Lazar probeert naar een medespeler te passen. Convey is nu in balbezit. Convey geeft de bal voor. Zito krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Szieben bereikt de bal nog maar net als eerste. Convey onderschept slim de pass. Convey probeert naar een medespeler te passen. Zito rent richting de bal. Zito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ralph rent richting de bal. Szieben tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ralph raakt geblesseerd tijdens het duel. Ralph met een snel genomen vrije trap. Zito springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Szieben de bal. Convey probeert naar een medespeler te passen. Lazar speelt de bal door. Hugués is nu in balbezit. Hugués draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Torregiani heeft problemen om de bal te vangen. Torregiani met een sublieme pass. Zito is nu in balbezit. Convey bereikt de bal nog maar net als eerste. Convey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Torregiani onderschept slim de pass. Torregiani geeft een hoge lob. Sagáth kopt de bal weg. Ishiju rent richting de bal. Ishiju geeft een lange en hoge pass. Dellamonica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - AgárdSC 13:0

90e minuut.
Hugués geeft de bal voor. Kerkai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Torregiani neemt de hoekschop. Hugués krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil Driver 20%, AgárdSC 80%.
Devil Driver - AgárdSC 13:0