Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpesti TE MWDM
Def Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 19.3
solide Schieten zwak
redelijk Passen matig
goed Verdedigen slecht


12e minuut.
Klungelig pakt Rodenbücher de bal. Miklas bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai is nu in balbezit. Miklas onderschept slim de pass. Miklas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - MWDM 1:0

14e minuut.
Sátori met de inworp. Miklas probeert de bal met de borst te controleren. Miklas probeert naar een medespeler te passen. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - MWDM 2:0

26e minuut.
Ökkeşoğlu rent richting de bal. Ökkeşoğlu passt de bal met de wreef. Lamas rent richting de bal. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Ciuchiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csányi speelt de bal door. Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă onderschept slim de pass. Ciuchiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Havas trapt de bal weg. Rodenbücher kopt de bal weg. Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti verovert de bal door een tackle van achteren. Kuti schiet op doel. Milanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti TE 28%, MWDM 72%.
Újpesti TE - MWDM 2:0

54e minuut.
Ökkeşoğlu geeft een hoge lob. Miklas rent richting de bal. Miklas met een sublieme pass. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - MWDM 3:0

60e minuut.
Melis kopt de bal weg. Stohl rent richting de bal. Stohl met een sublieme pass. Nógrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nógrádi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - MWDM 4:0

61e minuut.
Kuti probeert naar een medespeler te passen. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai probeert naar een medespeler te passen. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nógrádi verovert de bal door een tackle van achteren. Nógrádi geeft een hoge lob. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - MWDM 5:0

73e minuut.
Sátori probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lamas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nógrádi is nu in balbezit. Nógrádi geeft de bal voor. Ciuchiţă springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Ciuchiţă de bal. Lamas is nu in balbezit. Ciuchiţă is nu in balbezit. Daar is Ciuchiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchiţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Forgács onderschept slim de pass. Forgács probeert naar een medespeler te passen. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Havas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - MWDM 6:0

87e minuut.
Nógrádi passt de bal zonder na te denken. Forgács bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgács speelt de bal door. Ciuchiţă heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Havas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Forgács met een sublieme pass. Melis probeert naar een medespeler te passen. Tudor rent richting de bal. Tudor geeft een hoge lob. Ökkeşoğlu geeft een hoge lob. Havas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - MWDM 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti TE 27%, MWDM 73%.
Újpesti TE - MWDM 7:0