Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sajószöged KTK Diamond FC
4--3--3 Tactiek xd
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 18.4
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Őry speelt de bal door. Szviták bereikt de bal nog maar net als eerste. Szviták passt de bal in één keer door. Vágner rent richting de bal. Vágner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Sipeki passt de bal zonder na te denken. Szviták rent richting de bal. Szviták geeft een lange en hoge pass. Végvári maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Világi de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szviták zal de hoekschop nemen. Bor bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Végvári probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Diamond FC 1:0

13e minuut.
Schóber speelt de bal door. Gyurcsány kopt de bal weg. Avdić probeert de bal aan de voet te houden. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Szviták zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vágner rent richting de bal. Gyurcsány legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vágner raakt geblesseerd tijdens het duel. Végvári kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Diamond FC 2:0

23e minuut.
Bor trapt de bal weg van het doel. Sipeki kopt de bal weg. Klungelig pakt Gyurcsány de bal. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Majoros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forgó krijgt een gele kaart. Brasseur raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Gellér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gellér met een sublieme pass. Végvári is nu in balbezit. Végvári draait met de bal, schiet en ... Bor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Diamond FC 3:0

29e minuut.
Gyurcsány rent richting de bal. Szviták onderschept slim de pass. Szviták geeft de bal voor. Végvári rent richting de bal. Végvári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Diamond FC 4:0

41e minuut.
Avdić passt de bal met de wreef. Szviták bereikt de bal nog maar net als eerste. Szviták geeft een hoge lob. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári draait met de bal, schiet en ... Bor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Brasseur geeft een lange en hoge pass. Kőtörő heeft problemen om de bal te vangen. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Diamond FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 39%, Diamond FC 61%.
Sajószöged KTK - Diamond FC 5:0

50e minuut.
Joó bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifzadə geeft een lange en hoge pass. Fáy heeft problemen om de bal te vangen. Brasseur rent richting de bal. Brasseur schiet op doel. Bor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Brasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasseur geeft de bal voor. Fáy met een sublieme pass. Yusifzadə geeft een lange en hoge pass. Végvári krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Diamond FC 6:0

52e minuut.
Brasseur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Topos komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Avdić is nu in balbezit. Avdić geeft een lange en hoge pass. Végvári krijgt zijn hoofd ertegen. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Szviták passt de bal zonder na te denken. Daar is Gyurcsány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurta geeft een hoge lob. Vágner rent richting de bal. Vágner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fáy is nu in balbezit. Topos verovert de bal door een tackle van achteren. Végvári rent richting de bal. Végvári draait met de bal, schiet en ... Bor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Diamond FC 7:0

79e minuut.
Darnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnyi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kőtörő de bal. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Végvári probeert naar een medespeler te passen. Fáy bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos begaat een overtreding. Topos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 32%, Diamond FC 68%.
Sajószöged KTK - Diamond FC 7:0