Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zalaegerszeg Crataegus Monogyna
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 22.7
poor Schieten poor
hopeless Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Győrffy probeert naar een medespeler te passen. Galaschek rent richting de bal. Pandur onderschept slim de pass. Pandur schiet op doel. Bakos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Győrffy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csörgő met een snelle inworp. Pandur heeft problemen om de bal te vangen. Pandur geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalaegerszeg - Crataegus Monogyna 0:1

15e minuut.
Pandur met een sublieme pass. Kövecses rent richting de bal. Kövecses passt de bal met de wreef. Volenszki is nu in balbezit. Volenszki haalt uit met een fantastische trap. Bakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kövecses probeert naar een medespeler te passen. Micskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Micskó passt de bal zonder na te denken. Volenszki is nu in balbezit. Volenszki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sudár met een sublieme pass. Micskó rent richting de bal. Micskó passt de bal zonder na te denken. Csörgő rent richting de bal. Csörgő geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalaegerszeg 72%, Crataegus Monogyna 28%.
Zalaegerszeg - Crataegus Monogyna 0:1

56e minuut.
Pandur speelt de bal door. Galaschek is nu in balbezit. Pandur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pandur krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bakos trapt de bal weg. Micskó kopt de bal weg. Galaschek is nu in balbezit. Pandur verovert de bal door een tackle van achteren. Pandur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Micskó geeft een hoge lob. Daar is Pető, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csörgő met een sublieme pass. Volenszki is nu in balbezit. Volenszki draait met de bal, schiet en ... Bakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalaegerszeg - Crataegus Monogyna 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalaegerszeg 55%, Crataegus Monogyna 45%.
Zalaegerszeg - Crataegus Monogyna 0:2