Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.01
  • Stadion: MWDM Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3080
MWDM Sajószöged KTK
Normal Tactiek 4--3--3
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 38.1
weak Schieten solid
average Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Vágner passt de bal zonder na te denken. Brasseur rent richting de bal. Brasseur draait met de bal, schiet en ... Havas probeert wanhopig de bal te grijpen. Gobbi probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MWDM - Sajószöged KTK 0:1

3e minuut.
Vágner verovert de bal door een tackle van achteren. Vágner geeft een lange en hoge pass. Végvári is nu in balbezit. Végvári schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gobbi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MWDM - Sajószöged KTK 0:2

4e minuut.
Rodenbücher rent richting de bal. Végvári verovert de bal door een tackle van achteren. Végvári passt de bal met de wreef. Vágner is nu in balbezit. Vágner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vágner probeert naar een medespeler te passen. Végvári rent richting de bal. Brasseur rent richting de bal. Brasseur schiet op doel. Havas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MWDM - Sajószöged KTK 0:3

18e minuut.
Csapó geeft de bal voor. Szviták met een sublieme pass. Szatmáry heeft problemen om de bal te vangen. Végvári is nu in balbezit. Végvári draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Csapó onderschept slim de pass. Csapó passt de bal in één keer door. Brasseur is nu in balbezit. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Brasseur is nu in balbezit. Brasseur met een sublieme pass. Gobbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári is nu in balbezit. Végvári draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Darnyi is nu in balbezit. Darnyi passt de bal in één keer door. Vágner rent richting de bal. Végvári rent richting de bal. Végvári schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Csapó is nu in balbezit. Darnyi rent richting de bal. Darnyi geeft een lange en hoge pass. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MWDM - Sajószöged KTK 0:4

39e minuut.
Havas trapt de bal weg. Rodenbücher kopt de bal weg. Darnyi met een sublieme pass. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári schiet op doel. Havas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Rodenbücher bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipeki onderschept slim de pass. Sipeki met een sublieme pass. Vágner rent richting de bal. Vágner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sipeki rent richting de bal. Rodenbücher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sipeki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klungelig pakt Rodenbücher de bal. Sipeki met een snel genomen vrije trap. Havas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Sipeki speelt de bal door. Végvári is nu in balbezit. Végvári speelt de bal door. Klungelig pakt Vágner de bal. Vágner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Sipeki onderschept slim de pass. Sipeki passt de bal met de wreef. Vágner rent richting de bal. Végvári is nu in balbezit. Végvári haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MWDM 80%, Sajószöged KTK 20%.
MWDM - Sajószöged KTK 0:4

54e minuut.
Darnyi speelt de bal door. Klungelig pakt Vágner de bal. Szatmáry is nu in balbezit. Vágner onderschept slim de pass. Vágner geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
MWDM - Sajószöged KTK 0:5

55e minuut.
Dinka rent richting de bal. Darnyi verovert de bal door een tackle van achteren. Darnyi geeft een hoge lob. Vágner is nu in balbezit. Vágner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dinka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Csányi de bal. Sipeki met een sublieme pass. Brasseur is nu in balbezit. Brasseur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Szviták is nu in balbezit. Szviták probeert naar een medespeler te passen. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MWDM - Sajószöged KTK 0:6

76e minuut.
Csapó passt de bal met de wreef. Sipeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipeki met een sublieme pass. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári schiet op doel. Havas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brasseur rent richting de bal. Brasseur haalt uit met een fantastische trap. Havas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MWDM - Sajószöged KTK 0:7

78e minuut.
Brasseur is nu in balbezit. Bárányos bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnyi geeft een hoge lob. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Darnyi zal de hoekschop nemen. Melis kan de bal niet met de borst controleren. Brasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasseur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Brasseur de bal. Brasseur met een sublieme pass. Végvári probeert de bal met de borst te controleren. Végvári haalt uit met een fantastische trap. Havas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MWDM - Sajószöged KTK 0:8

86e minuut.
Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner rent richting de bal. Vágner passt de bal met de wreef. Brasseur rent richting de bal. Brasseur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MWDM 71%, Sajószöged KTK 29%.
MWDM - Sajószöged KTK 0:8