Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamond FC Újpesti TE
xd Tactiek Def
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 37.8
slecht Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


10e minuut.
Világi heeft problemen om de bal te vangen. Lamas rent richting de bal. Lamas geeft de bal voor. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamond FC 65%, Újpesti TE 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diamond FC - Újpesti TE 0:0

47e minuut.
Sátori geeft een hoge lob. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă passt de bal in één keer door. Lamas heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchiţă is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sátori geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciuchiţă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Nógrádi verovert de bal door een tackle van achteren. Nógrádi met een sublieme pass. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Gellér de bal. Lamas is nu in balbezit. Gyurcsány met een sublieme pass. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Majoros rent richting de bal. Majoros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ökkeşoğlu met een snelle inworp. Lamas heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ökkeşoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Világi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... Bor met een sublieme pass. Forgács kopt de bal weg. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... Bor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Joó rent richting de bal. Stohl verovert de bal door een tackle van achteren. Stohl geeft een lange en hoge pass. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... Bor bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamond FC 66%, Újpesti TE 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diamond FC - Újpesti TE 0:0