Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 18:24
  • Competitiewedstrijd: Megye I.01
  • Stadion: Kecske FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3097
Kecske FC Sajószöged KTK
Normal Tactiek 4--3--3
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 38.7
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


8e minuut.
Öreg met een sublieme pass. Vágner is nu in balbezit. Vágner passt de bal in één keer door. Végvári is nu in balbezit. Végvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kecske FC - Sajószöged KTK 0:1

13e minuut.
Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipeki geeft een lange en hoge pass. Daar is Öreg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Végvári is nu in balbezit. Végvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kecske FC - Sajószöged KTK 0:2

15e minuut.
Brasseur probeert naar een medespeler te passen. Végvári kan de bal niet met de borst controleren. Hódosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klement probeert naar een medespeler te passen. Sipeki is nu in balbezit. Sipeki probeert naar een medespeler te passen. Végvári is nu in balbezit. Végvári haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Vágner passt de bal in één keer door. Öreg heeft problemen om de bal te vangen. Brasseur rent richting de bal. Brasseur draait met de bal, schiet en ... Wukovics maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári haalt uit met een fantastische trap. Wukovics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kecske FC - Sajószöged KTK 0:3

22e minuut.
Végvári passt de bal in één keer door. Brasseur is nu in balbezit. Brasseur passt de bal met de wreef. Darnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnyi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Greff geeft een lange en hoge pass. Kapoli heeft problemen om de bal te vangen. Darnyi geeft de bal voor. Vágner is nu in balbezit. Vágner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kecske FC - Sajószöged KTK 0:4

41e minuut.
Brasseur is nu in balbezit. Végvári is nu in balbezit. Végvári speelt de bal door. Vágner is nu in balbezit. Vágner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Daar is Tisza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brasseur rent richting de bal. Brasseur passt de bal zonder na te denken. Darnyi rent richting de bal. Darnyi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Végvári rent richting de bal. Végvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kecske FC - Sajószöged KTK 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kecske FC 75%, Sajószöged KTK 25%.
Kecske FC - Sajószöged KTK 0:5

51e minuut.
Darnyi geeft een hoge lob. Leindler is nu in balbezit. Szviták onderschept slim de pass. Szviták geeft een lange en hoge pass. Végvári krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner verovert de bal door een tackle van achteren. Vágner speelt de bal door. Végvári is nu in balbezit. Végvári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Szviták geeft een lange en hoge pass. Brasseur rent richting de bal. Brasseur speelt de bal door. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Öreg geeft een lange en hoge pass. Greff is nu in balbezit. Greff passt de bal in één keer door. Brasseur is nu in balbezit. Brasseur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Darnyi kopt de bal weg. Brasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasseur passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Végvári de bal. Végvári haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Csapó heeft problemen om de bal te vangen. Csapó passt de bal met de wreef. Darnyi is nu in balbezit. Darnyi passt de bal met de wreef. Kapoli probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Darnyi met een sublieme pass. Vágner is nu in balbezit. Vágner speelt de bal door. Végvári rent richting de bal. Végvári haalt uit met een fantastische trap. Wukovics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hódosi probeert naar een medespeler te passen. Brasseur rent richting de bal. Brasseur draait met de bal, schiet en ... Wukovics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szviták zal de hoekschop nemen. Végvári springt en kopt de bal. Wukovics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kecske FC - Sajószöged KTK 0:6

73e minuut.
Végvári is nu in balbezit. Hódosi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Végvári is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vágner kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kecske FC - Sajószöged KTK 0:7

74e minuut.
Dragóner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragóner passt de bal in één keer door. Leindler is nu in balbezit. Vágner verovert de bal door een tackle van achteren. Vágner schiet op doel. Wukovics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Öreg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Végvári is nu in balbezit. Végvári schiet op doel. Wukovics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Dragóner kopt de bal weg. Klement bereikt de bal nog maar net als eerste. Klement probeert naar een medespeler te passen. Madarász rent richting de bal. Madarász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kecske FC - Sajószöged KTK 1:7

87e minuut.
Hódosi geeft de bal voor. Avdić probeert naar een medespeler te passen. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kecske FC 77%, Sajószöged KTK 23%.
Kecske FC - Sajószöged KTK 1:7