Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Hóhányók Nincs egy vasam Se
Hóh Tactiek 1
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 34
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Csöregh bereikt de bal nog maar net als eerste. Csöregh passt de bal in één keer door. Szokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardem verovert de bal door een tackle van achteren. Bardem draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Nincs egy vasam Se 1:0

10e minuut.
Bakó passt de bal met de wreef. Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu speelt de bal door. Kothencz rent richting de bal. Kothencz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaj trapt de bal weg. Drnda kopt de bal weg. Bardem bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Chenu speelt de bal door. Csöregh bereikt de bal nog maar net als eerste. Csöregh passt de bal in één keer door. Kothencz rent richting de bal. Kothencz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ternheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bardem bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardem haalt uit met een fantastische trap. Kaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Nincs egy vasam Se 2:0

22e minuut.
Drnda onderschept slim de pass. Drnda probeert naar een medespeler te passen. Kothencz rent richting de bal. Bardem is nu in balbezit. Bardem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Nincs egy vasam Se 3:0

24e minuut.
Chenu speelt de bal door. Bardem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternheim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ternheim krijgt een gele kaart. Bardem raakt geblesseerd tijdens het duel. Bardem zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kothencz is nu in balbezit. Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu passt de bal met de wreef. Bardem rent richting de bal. Bardem draait met de bal, schiet en ... Kaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Presser heeft problemen om de bal te vangen. Bardem rent richting de bal. Bardem draait met de bal, schiet en ... Kaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Nincs egy vasam Se 4:0

29e minuut.
Szokol geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csöregh met een snelle inworp. Kothencz controleert de bal met de borst. Kothencz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Végvári geeft een hoge lob. Casasoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasoli passt de bal in één keer door. Bardem rent richting de bal. Bardem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ternheim speelt de bal door. Daar is Szokol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bardem bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardem haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Kothencz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szigeti de bal. Minarik probeert naar een medespeler te passen. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz haalt uit met een fantastische trap. Kaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu geeft een hoge lob. Daar is Bardem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bardem haalt uit met een fantastische trap. Kaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

41e minuut.
Chenu rent richting de bal. Chenu passt de bal met de wreef. Bardem bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardem schiet op doel. Kaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hóhányók 27%, Nincs egy vasam Se 73%.
Fc Hóhányók - Nincs egy vasam Se 4:0

49e minuut.
Minarik onderschept slim de pass. Minarik geeft de bal voor. Presser is nu in balbezit. Bardem onderschept slim de pass. Bardem draait met de bal, schiet en ... Kaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Drnda onderschept slim de pass. Drnda passt de bal met de wreef. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz schiet op doel. Kaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Nincs egy vasam Se 5:0

59e minuut.
Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz met een sublieme pass. Bardem heeft problemen om de bal te vangen. Bardem draait met de bal, schiet en ... Ternheim probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Csöregh passt de bal zonder na te denken. Bardem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szokol is nu in balbezit. Bardem verovert de bal door een tackle van achteren. Bardem haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Csöregh rent richting de bal. Csöregh geeft een lange en hoge pass. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz haalt uit met een fantastische trap. Kaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Drnda speelt de bal door. Bardem bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardem met een sublieme pass. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chenu heeft problemen om de bal te vangen. Chenu met een sublieme pass. Végvári rent richting de bal. Kothencz verovert de bal door een tackle van achteren. Kothencz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Drnda kopt de bal weg. Keczeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardem onderschept slim de pass. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz haalt uit met een fantastische trap. Kaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Chang is nu in balbezit. Buzała verovert de bal door een tackle van achteren. Buzała probeert naar een medespeler te passen. Nánási rent richting de bal. Nánási draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hóhányók 31%, Nincs egy vasam Se 69%.
Fc Hóhányók - Nincs egy vasam Se 5:0