Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mogorva Ogre FC Nincs egy vasam Se
442 Tactiek 1
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 34.1
solide Schieten goed
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen matig


6e minuut.
Újlaky met een sublieme pass. Tandberg rent richting de bal. Tandberg passt de bal met de wreef. Daar is Tonelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonelli schiet op doel. Kaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tonelli is nu in balbezit. Tonelli draait met de bal, schiet en ... Kaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ternheim onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Nincs egy vasam Se 1:0

10e minuut.
Újlaky onderschept slim de pass. Újlaky passt de bal in één keer door. Tonelli rent richting de bal. Tonelli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Presser de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Santini passt de bal in één keer door. Szokol rent richting de bal. Szokol geeft een hoge lob. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Tricarico bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási onderschept slim de pass. Nánási passt de bal zonder na te denken. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lenkey met een harde bal richting middenveld. Újlaky kopt de bal weg. Presser heeft problemen om de bal te vangen. Kasperkowicz is nu in balbezit. Kasperkowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bavelas met een sublieme pass. Kasperkowicz is nu in balbezit. Kasperkowicz passt de bal met de wreef. Tonelli rent richting de bal. Tonelli schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Kaj met een sublieme pass. Von Wattenwyl probeert naar een medespeler te passen. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała schiet op doel. Lenkey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mogorva Ogre FC - Nincs egy vasam Se 1:1

30e minuut.
Szokol is nu in balbezit. Szokol geeft een lange en hoge pass. Végvári kan de bal niet met de borst controleren. Kasperkowicz rent richting de bal. Kasperkowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakó probeert naar een medespeler te passen. Rabaneta rent richting de bal. Buzała onderschept slim de pass. Buzała draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Presser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz probeert naar een medespeler te passen. Tonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogorva Ogre FC 43%, Nincs egy vasam Se 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mogorva Ogre FC - Nincs egy vasam Se 1:1

47e minuut.
Presser is nu in balbezit. Presser passt de bal in één keer door. Kasperkowicz kan de bal niet met de borst controleren. Kasperkowicz draait met de bal, schiet en ... Kaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Nincs egy vasam Se 2:1

50e minuut.
Bavelas probeert naar een medespeler te passen. Kasperkowicz rent richting de bal. Kasperkowicz speelt de bal door. Tonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelli draait met de bal, schiet en ... Kaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Keczeli heeft problemen om de bal te vangen. Tonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Szokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandberg verovert de bal door een tackle van achteren. Tandberg probeert naar een medespeler te passen. Tonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bakó passt de bal met de wreef. Kasperkowicz rent richting de bal. Kasperkowicz passt de bal met de wreef. Tonelli rent richting de bal. Tonelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogorva Ogre FC 45%, Nincs egy vasam Se 55%.
Mogorva Ogre FC - Nincs egy vasam Se 2:1