Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JaMo21 Team Fc Hóhányók
defffff Tactiek H532
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 44.9
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Labuda is nu in balbezit. Chang onderschept slim de pass. Chang met een sublieme pass. Dromokaitis rent richting de bal. Dromokaitis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karasiewicz speelt de bal door. Minarik probeert de bal aan de voet te houden. Albulescu probeert naar een medespeler te passen. Dromokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dromokaitis haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Wajerczyk passt de bal zonder na te denken. Tänavots geeft een hoge lob. Csöregh kopt de bal weg. Dromokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dromokaitis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Karasiewicz met een harde bal richting middenveld. Minarik is nu in balbezit. Minarik met een sublieme pass. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Drnda rent richting de bal. Drnda passt de bal in één keer door. Csöregh probeert naar een medespeler te passen. Dromokaitis is nu in balbezit. Dromokaitis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Csöregh speelt de bal door. Dromokaitis is nu in balbezit. Dromokaitis passt de bal met de wreef. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz schiet op doel. Karasiewicz bokst de bal weg.

25e minuut.
Trn speelt de bal door. Labuda rent richting de bal. Chenu verovert de bal door een tackle van achteren. Dromokaitis is nu in balbezit. Dromokaitis schiet op doel. Karasiewicz bokst de bal weg. Kucera kopt de bal weg. Chenu is nu in balbezit. Chenu geeft een hoge lob. Daar is Kucera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo21 Team - Fc Hóhányók 0:1

32e minuut.
Chenu verovert de bal door een tackle van achteren. Chenu probeert naar een medespeler te passen. Dromokaitis is nu in balbezit. Dromokaitis draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk probeert de bal aan de voet te houden. Karasiewicz bokst de bal weg. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo21 Team - Fc Hóhányók 0:2

36e minuut.
Dromokaitis rent richting de bal. Labuda rent richting de bal. Dromokaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Dromokaitis geeft een hoge lob. Kothencz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaMo21 Team 80%, Fc Hóhányók 20%.
JaMo21 Team - Fc Hóhányók 0:2

47e minuut.
Csöregh met een sublieme pass. Dromokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dromokaitis passt de bal zonder na te denken. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo21 Team - Fc Hóhányók 0:3

49e minuut.
Minarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minarik geeft een lange en hoge pass. Dromokaitis heeft problemen om de bal te vangen. Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Chang onderschept slim de pass. Chenu is nu in balbezit. Chenu passt de bal zonder na te denken. Dromokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dromokaitis haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dromokaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dromokaitis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo21 Team - Fc Hóhányók 0:4

78e minuut.
Albulescu passt de bal in één keer door. Vilela controleert de bal met de borst. Dromokaitis is nu in balbezit. Dromokaitis haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo21 Team - Fc Hóhányók 0:5

88e minuut.
Dromokaitis is nu in balbezit. Dromokaitis draait met de bal, schiet en ... Holca geeft de bal voor. Casasoli probeert de bal met de borst te controleren. Adamski verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaMo21 Team 73%, Fc Hóhányók 27%.
JaMo21 Team - Fc Hóhányók 0:5