Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma Romantik se Sváb FC
433 Tactiek 532
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 23.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
average Verdedigen weak


8e minuut.
Kurucz geeft de bal voor. Tejnóra controleert de bal met de borst. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra verovert de bal door een tackle van achteren. Tejnóra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Józsi speelt de bal door. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi maakt een afschuwelijke overtreding. Városi krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Vízdár passt de bal met de wreef. Tejnóra rent richting de bal. Őry rent richting de bal. Tejnóra onderschept slim de pass. Tejnóra passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. Kölcsey met de inworp. Pálinger probeert naar een medespeler te passen. Kölcsey is nu in balbezit. Kölcsey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Romantik se 52%, Sváb FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roma Romantik se - Sváb FC 0:0

48e minuut.
Szerb passt de bal zonder na te denken. Daar is Tejnóra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Józsi is nu in balbezit. Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Paulik met een sublieme pass. Szerb is nu in balbezit. Szerb passt de bal met de wreef. Tejnóra heeft problemen om de bal te vangen. Tejnóra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Városi rent richting de bal. Városi geeft een hoge lob. Kölcsey probeert de bal aan de voet te houden. Valkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Városi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Józsi verovert de bal door een tackle van achteren. Józsi passt de bal in één keer door. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kölcsey geeft de bal voor. Valkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vízdár legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vízdár krijgt een gele kaart. Valkay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kölcsey neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Romantik se - Sváb FC 1:0

83e minuut.
Pataki probeert naar een medespeler te passen. Valkay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paulik. Paulik krijgt een gele kaart. Valkay raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Őry neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Józsi kopt de bal weg. Szilvási is nu in balbezit. Met opzet legt Kölcsey zijn tegenspeler op de grond. Kölcsey krijgt een gele kaart. Szilvási wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Romantik se 49%, Sváb FC 51%.
Roma Romantik se - Sváb FC 1:0