Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nincs egy vasam Se JaMo21 Team
1 Tactiek cup
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 30.9
redelijk Schieten slecht
zwak Passen matig
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Szigeti probeert naar een medespeler te passen. Bakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakó passt de bal in één keer door. Zeitsprung is nu in balbezit. Zeitsprung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Szigeti speelt de bal door. Buzała rent richting de bal. Tänavots begaat een overtreding. Tänavots krijgt een gele kaart. Buzała wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Buzała kan niet meer verder spelen. Tänavots geeft een hoge lob. Tőzsér komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Szigeti geeft de bal voor. Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuda geeft de bal voor. Zeitsprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeitsprung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nincs egy vasam Se - JaMo21 Team 0:1

28e minuut.
Daar is Bakó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocinha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocinha passt de bal met de wreef. Zeitsprung rent richting de bal. Zeitsprung schiet op doel. Kaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nincs egy vasam Se - JaMo21 Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nincs egy vasam Se 52%, JaMo21 Team 48%.
Nincs egy vasam Se - JaMo21 Team 0:2

54e minuut.
Doeltrap. Szokol met een harde bal richting middenveld. Kucera kopt de bal weg. Zeitsprung is nu in balbezit. Zeitsprung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Daar is Wajerczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucera speelt de bal door. Presser is nu in balbezit. Zeitsprung rent richting de bal. Zeitsprung draait met de bal, schiet en ... Kaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Zeitsprung probeert naar een medespeler te passen. Tänavots is nu in balbezit. Tänavots passt de bal met de wreef. Zeitsprung is nu in balbezit. Zeitsprung schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Zeitsprung met een sublieme pass. Rocinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocinha passt de bal met de wreef. Zeitsprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeitsprung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nincs egy vasam Se - JaMo21 Team 0:3

84e minuut.
Daar is Végvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeitsprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Keczeli begaat een overtreding. Keczeli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nincs egy vasam Se 65%, JaMo21 Team 35%.
Nincs egy vasam Se - JaMo21 Team 0:3