Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartacus Team Roma Romantik se
352 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Bártfay is nu in balbezit. Vecsei rent richting de bal. Bártfay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártfay draait met de bal, schiet en ... Oszlánczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

13e minuut.
Ungvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungvári geeft de bal voor. Daar is Városi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosánszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Roma Romantik se 1:0

21e minuut.
Őry onderschept slim de pass. Vecsei onderschept slim de pass. Vecsei speelt de bal door. Garaba rent richting de bal. Garaba geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Bosánszki de bal. Őry onderschept slim de pass. Őry probeert naar een medespeler te passen. Valkay is nu in balbezit. Valkay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sztanó geeft een lange en hoge pass. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi speelt de bal door. Bártfay rent richting de bal. Bártfay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Bártfay rent richting de bal. Bártfay schiet op doel. Na een snelle pass probeert Városi de bal onder controle te krijgen. Bosánszki is nu in balbezit. Bosánszki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Roma Romantik se 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus Team 39%, Roma Romantik se 61%.
Spartacus Team - Roma Romantik se 2:0

48e minuut.
Rab met een sublieme pass. Kölcsey speelt de bal door. Bosánszki is nu in balbezit. Bosánszki schiet op doel. Oszlánczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Roma Romantik se 3:0

52e minuut.
Garaba met een sublieme pass. Bosánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi is nu in balbezit. Bosánszki onderschept slim de pass. Bosánszki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pálinger geeft een lange en hoge pass. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó geeft een hoge lob. Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálhidi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bosánszki speelt de bal door. Rab rent richting de bal. Met opzet legt Őry zijn tegenspeler op de grond. Őry is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Rab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gálhidi rent richting de bal. Gálhidi geeft de bal voor. Bosánszki krijgt zijn hoofd ertegen. Oszlánczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bártfay geeft een lange en hoge pass. Dani rent richting de bal. Dani geeft de bal voor. Bártfay rent richting de bal. Bártfay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Valkay trapt de bal weg van het doel. Boga probeert de bal met de borst te controleren. Boga speelt de bal door. Kölcsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Kölcsey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Garaba rent richting de bal. Boga verovert de bal door een tackle van achteren. Sitku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sitku krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus Team 42%, Roma Romantik se 58%.
Spartacus Team - Roma Romantik se 3:0