Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.02
  • Stadion: XVI FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2957
XVI FC Idle Team
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


21e minuut.
Klungelig pakt Pusztai de bal. Pusztai geeft de bal voor. Klungelig pakt Bartus de bal. Svébis rent richting de bal. Svébis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Tichy trapt de bal weg. Véber kopt de bal weg. Kulka heeft problemen om de bal te vangen. Nyilas is nu in balbezit. Nyilas draait met de bal, schiet en ... Bláthy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Karácsony bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsony passt de bal in één keer door. Bláthy heeft problemen om de bal te vangen. Svébis rent richting de bal. Svébis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pusztai passt de bal in één keer door. Nyilas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gács. Gács krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Déry is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pusztai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbán heeft problemen om de bal te vangen. Urbán geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XVI FC 50%, Idle Team 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
XVI FC - Idle Team 0:0

47e minuut.
Gács zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulka speelt de bal door. Svébis bereikt de bal nog maar net als eerste. Svébis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Erőss kopt de bal weg. Kulka controleert de bal met de borst. Karácsony speelt de bal door. Nyilas rent richting de bal. Nyilas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Déry met een snelle inworp. Véber is nu in balbezit. Véber geeft een lange en hoge pass. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XVI FC 55%, Idle Team 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
XVI FC - Idle Team 0:0