Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nyirtass Fc Pestújhely
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Kende geeft een lange en hoge pass. Róza geeft een hoge lob. Bujáki kopt de bal weg. Babó is nu in balbezit. Babó schiet op doel. Nyúl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Perger met een sublieme pass. Bujáki rent richting de bal. Bujáki passt de bal met de wreef. Babó heeft problemen om de bal te vangen. Babó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Biros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zsembery is nu in balbezit. Sóspataki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zsembery is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zsembery kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyirtass Fc 50%, Pestújhely 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nyirtass Fc - Pestújhely 0:0

46e minuut.
Bujáki met een sublieme pass. Babó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári rent richting de bal. Szathmári draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Boross met een harde bal richting middenveld. Sziráki kopt de bal weg. Sallai probeert de bal aan de voet te houden. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Perger passt de bal in één keer door. Sziráki speelt de bal door. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári haalt uit met een fantastische trap. Boross probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Biros rent richting de bal. Zsembery bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsembery probeert naar een medespeler te passen. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kende geeft de bal voor. Biros rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Róza met de inworp. Miklósvári geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Perger speelt de bal door. Bujáki is nu in balbezit. Bujáki speelt de bal door. Babó is nu in balbezit. Babó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyirtass Fc 41%, Pestújhely 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nyirtass Fc - Pestújhely 0:0