Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.02
  • Stadion: Sváb FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2877
Sváb FC Nincs egy vasam Se
532 Tactiek 1
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 31.5
weak Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen average


6e minuut.
Szilvási zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Józsi rent richting de bal. Józsi speelt de bal door. Szerb is nu in balbezit. Szerb draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Presser geeft een hoge lob. Inworp. Szurgent met de inworp. Klungelig pakt Herédi de bal. Herédi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaj speelt de bal door. Paulik kopt de bal weg. Józsi geeft een lange en hoge pass. Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sváb FC 39%, Nincs egy vasam Se 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sváb FC - Nincs egy vasam Se 0:0

49e minuut.
Józsi passt de bal zonder na te denken. Szerb heeft problemen om de bal te vangen. Bakó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szerb roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Szerb kan niet meer verder spelen. Somlai komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bakó onderschept slim de pass. Bakó passt de bal met de wreef. Agárdi is nu in balbezit. Tőzsér onderschept slim de pass. Tőzsér draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sváb FC - Nincs egy vasam Se 0:1

73e minuut.
Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási onderschept slim de pass. Ternheim is nu in balbezit. Ternheim passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sváb FC - Nincs egy vasam Se 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sváb FC 35%, Nincs egy vasam Se 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sváb FC - Nincs egy vasam Se 1:1