Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartacus Team Fc Hóhányók
352 Tactiek Hox
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 47.7
slecht Schieten formidabel
slecht Passen goed
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Ungvári probeert naar een medespeler te passen. Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu probeert naar een medespeler te passen. Dromokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dromokaitis haalt uit met een fantastische trap. Valkay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Drnda geeft een hoge lob. Llanes is nu in balbezit. Llanes passt de bal in één keer door. Dromokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dromokaitis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Llanes met een sublieme pass. Dromokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dromokaitis haalt uit met een fantastische trap. Garaba heeft problemen om de bal te vangen. Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Fc Hóhányók 0:1

10e minuut.
Dromokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dromokaitis passt de bal in één keer door. Drnda bereikt de bal nog maar net als eerste. Drnda geeft een hoge lob. Llanes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Minarik passt de bal zonder na te denken. Dromokaitis heeft problemen om de bal te vangen. Llanes rent richting de bal. Dromokaitis is nu in balbezit. Dromokaitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Fc Hóhányók 0:2

16e minuut.
Cotereac bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotereac passt de bal in één keer door. Minarik probeert naar een medespeler te passen. Llanes rent richting de bal. Llanes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Csöregh met een sublieme pass. Dromokaitis is nu in balbezit. Llanes is nu in balbezit. Llanes schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sztanó de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kulcsár verovert de bal door een tackle van achteren. Kulcsár geeft een hoge lob. Vecsei probeert de bal aan de voet te houden. Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Fc Hóhányók 0:3

36e minuut.
Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drnda onderschept slim de pass. Drnda geeft een hoge lob. Llanes rent richting de bal. Llanes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Dromokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dromokaitis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Csöregh rent richting de bal. Csöregh probeert naar een medespeler te passen. Dromokaitis is nu in balbezit. Dromokaitis haalt uit met een fantastische trap. Valkay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Fc Hóhányók 0:4

44e minuut.
Drnda geeft een lange en hoge pass. Minarik is nu in balbezit. Minarik met een sublieme pass. Klungelig pakt Dromokaitis de bal. Dromokaitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Fc Hóhányók 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus Team 74%, Fc Hóhányók 26%.
Spartacus Team - Fc Hóhányók 0:5

48e minuut.
Chenu speelt de bal door. Minarik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sitku. Minarik raakt geblesseerd tijdens het duel. Cotereac wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dromokaitis heeft problemen om de bal te vangen. Dromokaitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Fc Hóhányók 0:6

50e minuut.
Chenu kopt de bal weg. Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungvári rent richting de bal. Llanes onderschept slim de pass. Llanes geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Drnda verovert de bal door een tackle van achteren. Drnda probeert naar een medespeler te passen. Chenu probeert naar een medespeler te passen. Dromokaitis rent richting de bal. Dromokaitis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Valkay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Csöregh met een snelle inworp. Rab bereikt de bal nog maar net als eerste. Drnda verovert de bal door een tackle van achteren. Dromokaitis is nu in balbezit. Dromokaitis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Llanes probeert naar een medespeler te passen. Drnda rent richting de bal. Drnda speelt de bal door. Dromokaitis is nu in balbezit. Dromokaitis schiet op doel. Valkay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Bosánszki kopt de bal weg. Drnda met een sublieme pass. Daar is Rab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dromokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dromokaitis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cotereac passt de bal zonder na te denken. Drnda probeert naar een medespeler te passen. Cotereac heeft problemen om de bal te vangen. Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Fc Hóhányók 0:7

68e minuut.
Garaba onderschept slim de pass. Garaba met een sublieme pass. Bártfay is nu in balbezit. Gálhidi geeft een lange en hoge pass. Tábory heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Minarik verovert de bal door een tackle van achteren. Minarik met een sublieme pass. Dromokaitis is nu in balbezit. Dromokaitis draait met de bal, schiet en ... Valkay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Fc Hóhányók 0:8

86e minuut.
Dromokaitis schiet op doel. Doeltrap. Valkay met een harde bal richting middenveld. Dromokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dromokaitis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanes schiet op doel. Valkay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus Team - Fc Hóhányók 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus Team 62%, Fc Hóhányók 38%.
Spartacus Team - Fc Hóhányók 0:9