Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mogorva Ogre FC Nyirtass Fc
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Újlaky passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tonelli de bal. Tonelli passt de bal in één keer door. Daar is Kasperkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperkowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Eötvös geeft een lange en hoge pass. Rabaneta is nu in balbezit. Rabaneta geeft de bal voor. Tonelli is nu in balbezit. Tonelli draait met de bal, schiet en ... Nyúl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Bavelas passt de bal met de wreef. Újlaky probeert naar een medespeler te passen. Tonelli rent richting de bal. Tonelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Nyirtass Fc 1:0

21e minuut.
Eötvös rent richting de bal. Kasperkowicz onderschept slim de pass. Bavelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavelas geeft een lange en hoge pass. Tonelli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Újlaky passt de bal in één keer door. Tonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz rent richting de bal. Tonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelli draait met de bal, schiet en ... Nyúl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Eötvös is nu in balbezit. Kasperkowicz onderschept slim de pass. Kasperkowicz passt de bal met de wreef. Tonelli rent richting de bal. Tonelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Veress verovert de bal door een tackle van achteren. Veress probeert naar een medespeler te passen. Újlaky geeft een hoge lob. Kasperkowicz rent richting de bal. Kasperkowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Niepiekło geeft een lange en hoge pass. Biros kopt de bal weg. Szathmári heeft problemen om de bal te vangen. Szathmári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mogorva Ogre FC - Nyirtass Fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogorva Ogre FC 31%, Nyirtass Fc 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mogorva Ogre FC - Nyirtass Fc 1:1

53e minuut.
Doeltrap. Kende met een harde bal richting middenveld. Tricarico kopt de bal weg. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Nyirtass Fc 2:1

56e minuut.
Tricarico passt de bal met de wreef. Tonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelli passt de bal in één keer door. Kasperkowicz rent richting de bal. Kasperkowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Veress heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tandberg zal de hoekschop nemen. Kasperkowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Nyúl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Nyirtass Fc 3:1

65e minuut.
Bavelas onderschept slim de pass. Bavelas met een sublieme pass. Kasperkowicz rent richting de bal. Kasperkowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogorva Ogre FC 26%, Nyirtass Fc 74%.
Mogorva Ogre FC - Nyirtass Fc 3:1