Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pestújhely Rákoshegyi Szerény Istenek Fc
433 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Seper probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dugarry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugarry met een sublieme pass. Veigas rent richting de bal. Veigas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Seper geeft een hoge lob. Steinmetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklósvári begaat een overtreding. Miklósvári krijgt een gele kaart. Steinmetz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veigas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Fődi geeft een lange en hoge pass. Gujdár is nu in balbezit. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujáki rent richting de bal. Bujáki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pestújhely - Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 1:0

32e minuut.
Dugarry geeft een hoge lob. Klungelig pakt Róza de bal. Veigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Veigas draait met de bal, schiet en ... Boross probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pestújhely - Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 1:1

44e minuut.
Deák is nu in balbezit. Bujáki onderschept slim de pass. Feczesin onderschept slim de pass. Gujdár verovert de bal door een tackle van achteren. Gujdár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pestújhely 58%, Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pestújhely - Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 1:1

47e minuut.
Gyurkovits geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miklósvári met de inworp. Gujdár is nu in balbezit. Gujdár passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Miklósvári passt de bal in één keer door. Daar is Deák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deák met een sublieme pass. Dugarry rent richting de bal. Dugarry draait met de bal, schiet en ... Boross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Veigas rent richting de bal. Veigas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pestújhely - Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 1:2

62e minuut.
Fődi onderschept slim de pass. Fődi geeft een lange en hoge pass. Daar is Bujáki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujáki schiet op doel. Lőw maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Gujdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gujdár geeft een hoge lob. Klungelig pakt Seper de bal. Babó is nu in balbezit. Babó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Hartmann is nu in balbezit. Hartmann probeert naar een medespeler te passen. Gujdár rent richting de bal. Gujdár draait met de bal, schiet en ... Lőw maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pestújhely - Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 2:2

76e minuut.
Seper bereikt de bal nog maar net als eerste. Seper passt de bal zonder na te denken. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujáki rent richting de bal. Bujáki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pestújhely 42%, Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pestújhely - Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 2:2