Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atom Sport Klub Újpestforever
Sima Tactiek 523Újpest
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 35.4
adequate Schieten solid
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


3e minuut.
Inworp. Baróti met de inworp. Geffroy rent richting de bal. Geffroy probeert naar een medespeler te passen. Davila geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Geffroy is nu in balbezit. Szász onderschept slim de pass. Szász passt de bal zonder na te denken. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Skłodowski met een harde bal richting middenveld. Szászi kopt de bal weg. Davila heeft problemen om de bal te vangen. Madar rent richting de bal. Madar geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Szászi heeft problemen om de bal te vangen. Madar geeft een lange en hoge pass. Entsik is nu in balbezit. Kuszende verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszende schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Davila heeft problemen om de bal te vangen. Kuszende rent richting de bal. Davila begaat een overtreding. Davila krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Klungelig pakt Szászi de bal. Szászi verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszende rent richting de bal. Kuszende schiet op doel. Entsik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Geffroy rent richting de bal. Geffroy passt de bal in één keer door. Zarkos is nu in balbezit. Zarkos schiet op doel. Harkai bokst de bal weg.

33e minuut.
Zarkos verovert de bal door een tackle van achteren. Zarkos passt de bal in één keer door. Bácskai speelt de bal door. Xachikyan rent richting de bal. Xachikyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Davila onderschept slim de pass. Davila speelt de bal door. Zarkos rent richting de bal. Zarkos draait met de bal, schiet en ... Harkai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom Sport Klub 60%, Újpestforever 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atom Sport Klub - Újpestforever 0:0

46e minuut.
Rajos komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Zarkos speelt de bal door. Davila is nu in balbezit. Kuszende verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. Skłodowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Sport Klub - Újpestforever 0:1

52e minuut.
Madar rent richting de bal. Madar geeft een lange en hoge pass. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende schiet op doel. Entsik onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Sport Klub - Újpestforever 0:2

54e minuut.
Szászi probeert naar een medespeler te passen. Madar heeft problemen om de bal te vangen. Madar geeft een lange en hoge pass. Kéri is nu in balbezit. Kéri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Acquisti geeft een hoge lob. Daar is Bácskai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bácskai passt de bal zonder na te denken. Daar is Kéri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kéri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Szász speelt de bal door. Acquisti is nu in balbezit. Kuszende onderschept slim de pass. Kuszende schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skłodowski trapt de bal weg. Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baróti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Harkai trapt de bal weg van het doel. Davila kopt de bal weg. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Sport Klub - Újpestforever 1:2

84e minuut.
Szász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar speelt de bal door. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Skłodowski trapt de bal weg van het doel. Guevara kopt de bal weg. Zarkos heeft problemen om de bal te vangen. Zarkos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atom Sport Klub - Újpestforever 2:2

89e minuut.
Daar is Iványi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iványi passt de bal in één keer door. Kuszende rent richting de bal. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. Skłodowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Sport Klub - Újpestforever 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom Sport Klub 57%, Újpestforever 43%.
Atom Sport Klub - Újpestforever 2:3