Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HVSC F.c. Fegyvernek
4-3-3 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.2 gemiddelde waardering 21
matig Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Hunya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunya met een sublieme pass. Perlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner verovert de bal door een tackle van achteren. Weitner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Gellei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ipach met een snelle inworp. Weitner heeft problemen om de bal te vangen. Weitner haalt uit met een fantastische trap. Berzsenyi bokst de bal weg. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Weitner is nu in balbezit. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pánczél. Pánczél krijgt een gele kaart. Dugonics is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Róza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Berzsenyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dugonics rent richting de bal. Dugonics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HVSC - F.c. Fegyvernek 0:1

20e minuut.
Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákó geeft de bal voor. Ipach rent richting de bal. Dudás verovert de bal door een tackle van achteren. Dudás geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Pánczél de bal. Ipach onderschept slim de pass. Ipach passt de bal met de wreef. Dugonics heeft problemen om de bal te vangen. Dugonics draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Róza onderschept slim de pass. Róza geeft de bal voor. Klungelig pakt Mogyorósy de bal. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HVSC 52%, F.c. Fegyvernek 48%.
HVSC - F.c. Fegyvernek 0:1

48e minuut.
Mogyorósy bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hunya. Hunya krijgt een gele kaart. Weitner roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Weitner kan niet meer verder spelen. Csehi komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Jakupcsek is nu in balbezit. Jakupcsek geeft een hoge lob. Dugonics rent richting de bal. Dugonics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HVSC - F.c. Fegyvernek 0:2

65e minuut.
Fajth onderschept slim de pass. Fajth geeft de bal voor. Gellei is nu in balbezit. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Perlai is nu in balbezit. Bita onderschept slim de pass. Bita passt de bal in één keer door. Csehi is nu in balbezit. Csehi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Peresztegi geeft de bal voor. Kazinczy geeft een hoge lob. Ipach heeft problemen om de bal te vangen. Dudás verovert de bal door een tackle van achteren. Dudás schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HVSC 47%, F.c. Fegyvernek 53%.
HVSC - F.c. Fegyvernek 0:2