Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.03
  • Stadion: MALÉV SC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11715
MALÉV SC Újpestforever
541v Tactiek 523Újpest
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 35.3
matig Schieten solide
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Bukta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukta geeft een hoge lob. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Újpestforever 0:1

25e minuut.
Kuszende onderschept slim de pass. Igó bereikt de bal nog maar net als eerste. Igó probeert naar een medespeler te passen. Kéri rent richting de bal. Kéri draait met de bal, schiet en ... Brillant bokst de bal weg.

35e minuut.
Mazurczak passt de bal in één keer door. Inworp. Bajzát met een snelle inworp. Iványi kan de bal niet met de borst controleren. Iványi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 52%, Újpestforever 48%.
MALÉV SC - Újpestforever 0:1

65e minuut.
Négyesi kopt de bal weg. Szász met een sublieme pass. Daar is Tóth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuszende rent richting de bal. Kuszende draait met de bal, schiet en ... Brillant bokst de bal weg.

67e minuut.
Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tompa rent richting de bal. Zapata schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zapata krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Tompa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuszende zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iványi kopt de bal weg. Klungelig pakt Tóth de bal. Iványi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iványi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Harkai trapt de bal weg. Szász probeert de bal met de borst te controleren. Szász speelt de bal door. Kéri rent richting de bal. Kéri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Szász rent richting de bal. Szász probeert naar een medespeler te passen. Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kéri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Anfuso de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brillant trapt de bal weg van het doel. Szász kopt de bal weg. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. Brillant bokst de bal weg.

87e minuut.
Szász rent richting de bal. Szász geeft een hoge lob. Daar is Marčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Újpestforever 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 69%, Újpestforever 31%.
MALÉV SC - Újpestforever 0:2