Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mititítí TE Atom Sport Klub
Rock Tactiek Sima
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
18 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
31.7 gemiddelde waardering 35.3
good Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Kaulics bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaulics geeft de bal voor. Guevara probeert de bal aan de voet te houden. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Geffroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaulics verovert de bal door een tackle van achteren. Hjelm rent richting de bal. Hjelm schiet op doel. Acquisti probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Hjelm probeert de bal met de borst te controleren. Hjelm haalt uit met een fantastische trap. Skłodowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaulics rent richting de bal. Kaulics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Atom Sport Klub 1:0

8e minuut.
Xachikyan met een snelle inworp. Zarkos rent richting de bal. Zarkos speelt de bal door. Guevara is nu in balbezit. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mititítí TE - Atom Sport Klub 1:1

19e minuut.
Xachikyan geeft een lange en hoge pass. Baróti kopt de bal weg. Daar is Soós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara rent richting de bal. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Felföldi kopt de bal weg. Soós heeft problemen om de bal te vangen. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara draait met de bal, schiet en ... Feczesin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jerez geeft de bal voor. Inworp. Polgár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Istenes is nu in balbezit. Istenes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczó verovert de bal door een tackle van achteren. Maczó passt de bal zonder na te denken. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Istenes passt de bal zonder na te denken. Polgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Polgár met een sublieme pass. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaulics rent richting de bal. Kaulics haalt uit met een fantastische trap. Skłodowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 58%, Atom Sport Klub 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mititítí TE - Atom Sport Klub 1:1

46e minuut.
Rajos komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Xachikyan met een snelle inworp. Klungelig pakt Zarkos de bal. Zarkos met een sublieme pass. Davila geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Göllei bereikt de bal nog maar net als eerste. Göllei probeert naar een medespeler te passen. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Atom Sport Klub 2:1

52e minuut.
Zarkos geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Guevara. Goede buitenspelval van de verdediging. Feczesin neemt vlug de vrije trap. Xachikyan rent richting de bal. Xachikyan geeft een lange en hoge pass. Feczesin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baróti geeft de bal voor. Soós is nu in balbezit. Guevara onderschept slim de pass. Guevara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mititítí TE - Atom Sport Klub 2:2

59e minuut.
Baróti passt de bal met de wreef. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Soós is nu in balbezit. Zarkos onderschept slim de pass. Zarkos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Zarkos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maczó verovert de bal door een tackle van achteren. Maczó geeft een hoge lob. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Davila passt de bal in één keer door. Polgár rent richting de bal. Polgár passt de bal zonder na te denken. Hjelm rent richting de bal. Hjelm schiet op doel. Skłodowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 60%, Atom Sport Klub 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mititítí TE - Atom Sport Klub 2:2