Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HVSC Ftc1899
4-3-3 Tactiek védekező
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 25
zwak Schieten goed
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Debreczeni speelt de bal door. Borsányi rent richting de bal. Mogyorósy verovert de bal door een tackle van achteren. Borsányi verovert de bal door een tackle van achteren. Borsányi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nemoda trapt de bal weg van het doel. Borsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsányi schiet op doel. Berzsenyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HVSC - Ftc1899 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Borsányi de bal. Pánczél rent richting de bal. Borsányi onderschept slim de pass. Borsányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HVSC - Ftc1899 0:2

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bagaméri trapt de bal weg. Daar is Mogyorósy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borsányi onderschept slim de pass. Borsányi draait met de bal, schiet en ... Berzsenyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Dudás rent richting de bal. Török rent richting de bal. Dudás is nu in balbezit. Dudás schiet op doel. Nemoda probeert de bal aan de voet te houden. Spitzmüller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Hetényi is nu in balbezit. Debreczeni onderschept slim de pass. Debreczeni passt de bal in één keer door. Borsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsányi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pánczél heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HVSC - Ftc1899 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HVSC 48%, Ftc1899 52%.
HVSC - Ftc1899 0:3

46e minuut.
Nemoda passt de bal zonder na te denken. Bagaméri geeft een lange en hoge pass. Borsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsányi haalt uit met een fantastische trap. Berzsenyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HVSC - Ftc1899 0:4

53e minuut.
Kempf is nu in balbezit. Dudás onderschept slim de pass. Dudás probeert naar een medespeler te passen. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török haalt uit met een fantastische trap. Spitzmüller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puskás kopt de bal weg. Szerencsi rent richting de bal. Pánczél maakt een afschuwelijke overtreding. Pánczél krijgt een gele kaart. Szerencsi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puskás zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Borsányi rent richting de bal. Borsányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HVSC - Ftc1899 0:5

64e minuut.
Debreczeni met een sublieme pass. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth geeft een hoge lob. Borsányi is nu in balbezit. Borsányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HVSC - Ftc1899 0:6

73e minuut.
Doeltrap. Nemoda met een harde bal richting middenveld. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap. Berzsenyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Debreczeni probeert naar een medespeler te passen. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Borsányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borsányi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi passt de bal in één keer door. Gellei probeert de bal aan de voet te houden. Borsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsányi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HVSC 56%, Ftc1899 44%.
HVSC - Ftc1899 0:6