Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atom Sport Klub MALÉV SC
Sima Tactiek 541v
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 28.2
good Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen average


1e minuut.
Kresz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkos verovert de bal door een tackle van achteren. Zarkos speelt de bal door. Guevara rent richting de bal. Guevara schiet op doel. Brillant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anfuso geeft een hoge lob. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davila krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Davila verovert de bal door een tackle van achteren. Geffroy is nu in balbezit. Geffroy passt de bal zonder na te denken. Zarkos is nu in balbezit. Zarkos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Négyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkos verovert de bal door een tackle van achteren. Zarkos passt de bal in één keer door. Xachikyan rent richting de bal. Xachikyan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guevara is nu in balbezit. Guevara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Sport Klub - MALÉV SC 1:0

19e minuut.
Alcantud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zarkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkos passt de bal met de wreef. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Négyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila probeert naar een medespeler te passen. Zarkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkos draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Davila passt de bal met de wreef. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zarkos verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Sport Klub - MALÉV SC 2:0

41e minuut.
Klungelig pakt Zarkos de bal. Fajth verovert de bal door een tackle van achteren. Fajth probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ribeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baróti passt de bal in één keer door. Anfuso probeert naar een medespeler te passen. Négyesi met een sublieme pass. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Skłodowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom Sport Klub 44%, MALÉV SC 56%.
Atom Sport Klub - MALÉV SC 2:0

46e minuut.
Rajos komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Zarkos passt de bal zonder na te denken. Baróti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guevara de bal. Guevara draait met de bal, schiet en ... Brillant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Sport Klub - MALÉV SC 3:0

55e minuut.
Tóth kopt de bal weg. Anfuso heeft problemen om de bal te vangen. Zarkos rent richting de bal. Zarkos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Sport Klub - MALÉV SC 4:0

59e minuut.
Fajth onderschept slim de pass. Fajth speelt de bal door. Klungelig pakt Acquisti de bal. Fajth onderschept slim de pass. Fajth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Sport Klub - MALÉV SC 4:1

63e minuut.
Anfuso speelt de bal door. Jerez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tóth de bal. Guevara rent richting de bal. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Sport Klub - MALÉV SC 5:1

90e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Guevara passt de bal met de wreef. Zarkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkos schiet op doel. Brillant probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Sport Klub - MALÉV SC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom Sport Klub 39%, MALÉV SC 61%.
Atom Sport Klub - MALÉV SC 6:1