Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.03
  • Stadion: Ftc1899 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2947
Ftc1899 F.c. Fegyvernek
védekező Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 21.2
goed Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Jakupcsek passt de bal in één keer door. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi passt de bal met de wreef. Borsányi rent richting de bal. Borsányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ftc1899 - F.c. Fegyvernek 1:0

11e minuut.
Puskás is nu in balbezit. Puskás speelt de bal door. Csehi met een sublieme pass. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Csehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csehi passt de bal in één keer door. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics schiet op doel. Daar is Kempf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Csehi geeft een hoge lob. Debreczeni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fajth kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kámán de bal onder controle te krijgen. Kempf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics onderschept slim de pass. Dugonics schiet op doel. Spitzmüller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Szerencsi speelt de bal door. Csákó rent richting de bal. Csákó geeft een lange en hoge pass. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fajth kopt de bal weg. Puskás heeft problemen om de bal te vangen. Puskás geeft de bal voor. Borsányi is nu in balbezit. Borsányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ftc1899 - F.c. Fegyvernek 2:0

44e minuut.
Gálhidi probeert naar een medespeler te passen. Csákó geeft de bal voor. Kempf kopt de bal weg. Klungelig pakt Csehi de bal. Csehi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ftc1899 69%, F.c. Fegyvernek 31%.
Ftc1899 - F.c. Fegyvernek 2:0

46e minuut.
Jakupcsek speelt de bal door. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach begaat een overtreding. Ipach krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Puskás probeert naar een medespeler te passen. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi probeert naar een medespeler te passen. Borsányi rent richting de bal. Borsányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ftc1899 - F.c. Fegyvernek 3:0

57e minuut.
Fajth probeert naar een medespeler te passen. Csákó rent richting de bal. Borsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsányi draait met de bal, schiet en ... Peresztegi probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi passt de bal zonder na te denken. Borsányi is nu in balbezit. Borsányi draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Jakupcsek heeft problemen om de bal te vangen. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Borsányi de bal. Borsányi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bita met een sublieme pass. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi passt de bal met de wreef. Borsányi rent richting de bal. Borsányi draait met de bal, schiet en ... Szeléndi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Bita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bita geeft de bal voor. Puskás kopt de bal weg. Daar is Borsányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borsányi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ftc1899 42%, F.c. Fegyvernek 58%.
Ftc1899 - F.c. Fegyvernek 3:0