Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.03
  • Stadion: superZ Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2936
superZ HVSC
Normal Tactiek 4-3-3
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Filkor de bal. Filkor geeft een lange en hoge pass. Bicskei rent richting de bal. Bicskei draait met de bal, schiet en ... Berzsenyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gellei geeft een hoge lob. Klungelig pakt Göröcs de bal. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török haalt uit met een fantastische trap. Reszeli Soós werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dudás verovert de bal door een tackle van achteren. Göröcs rent richting de bal. Dudás onderschept slim de pass. Dudás draait met de bal, schiet en ... Reszeli Soós werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kóczián kopt de bal weg. Török is nu in balbezit. Török met een sublieme pass. Dudás rent richting de bal. Dudás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
superZ - HVSC 0:1

16e minuut.
Czéh is nu in balbezit. Hetényi onderschept slim de pass. Hetényi passt de bal met de wreef. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török draait met de bal, schiet en ... Reszeli Soós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Mogyorósy geeft de bal voor. Felföldi probeert de bal aan de voet te houden. Bicskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicskei schiet op doel. Berzsenyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
superZ - HVSC 1:1

26e minuut.
Thám geeft een hoge lob. Inworp. Hetényi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Török is nu in balbezit. Török schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hetényi rent richting de bal. Hetényi speelt de bal door. Kóczián met een sublieme pass. Török rent richting de bal. Török schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Limperger geeft de bal voor. Inworp. Hetényi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superZ 64%, HVSC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
superZ - HVSC 1:1

49e minuut.
Kóczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Kóczián speelt de bal door. Hetényi is nu in balbezit. Török rent richting de bal. Török haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dudás onderschept slim de pass. Együd bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dudás. Dudás krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Filkor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bicskei is nu in balbezit. Bicskei geeft de bal voor. Siska rent richting de bal. Siska schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlai is nu in balbezit. Perlai geeft de bal voor. Dudás is nu in balbezit. Dudás schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Gyurka geeft een hoge lob. Inworp. Kazinczy met de inworp. Hetényi rent richting de bal. Hetényi schiet op doel. Reszeli Soós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Gellei probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bicskei de bal. Hunya is nu in balbezit. Bicskei verovert de bal door een tackle van achteren. Bicskei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superZ 58%, HVSC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
superZ - HVSC 1:1