Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selyemút Akadémia Mititítí TE
Normal Tactiek Rock
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 32.1
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Maczó rent richting de bal. Maczó probeert naar een medespeler te passen. Istenes is nu in balbezit. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm haalt uit met een fantastische trap. Katona bokst de bal weg. Daar is Bánfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Selyemút Akadémia - Mititítí TE 0:1

6e minuut.
Komora geeft een hoge lob. Maczó kopt de bal weg. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Csizmadia de bal onder controle te krijgen. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm passt de bal in één keer door. Istenes rent richting de bal. Istenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Selyemút Akadémia - Mititítí TE 0:2

9e minuut.
Csehi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bártfai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hjelm verovert de bal door een tackle van achteren. Hjelm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bodrogi is nu in balbezit. Polgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Polgár geeft de bal voor. Hjelm controleert de bal met de borst. Hjelm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Tarlósi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Istenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Istenes schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tarlósi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maczó neemt de hoekschop. Bodrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Istenes onderschept slim de pass. Istenes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tarlósi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maczó met een snelle inworp. Hjelm probeert de bal met de borst te controleren. Hjelm haalt uit met een fantastische trap. Katona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Bánfi geeft een hoge lob. Kaulics rent richting de bal. Kaulics passt de bal met de wreef. Hjelm heeft problemen om de bal te vangen. Hjelm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Selyemút Akadémia - Mititítí TE 0:3

22e minuut.
Csehi speelt de bal door. Polgár is nu in balbezit. Met opzet legt Bodrogi zijn tegenspeler op de grond. Bodrogi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Váradi is nu in balbezit. Kaulics is nu in balbezit. Kaulics probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hjelm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hjelm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Selyemút Akadémia - Mititítí TE 0:4

34e minuut.
Kováts passt de bal met de wreef. Istenes heeft problemen om de bal te vangen. Istenes geeft de bal voor. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Selyemút Akadémia - Mititítí TE 0:5

37e minuut.
Hjelm schiet op doel. Doeltrap. Katona met een harde bal richting middenveld. Kaulics kopt de bal weg. Polgár geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Selyemút Akadémia - Mititítí TE 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selyemút Akadémia 72%, Mititítí TE 28%.
Selyemút Akadémia - Mititítí TE 0:6

46e minuut.
Hjelm probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kaulics de bal. Kaulics geeft de bal voor. Hjelm rent richting de bal. Hjelm draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maczó met de inworp. Csizmadia is nu in balbezit. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Selyemút Akadémia - Mititítí TE 0:7

51e minuut.
Maczó passt de bal met de wreef. Bánfi rent richting de bal. Hjelm onderschept slim de pass. Hjelm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Selyemút Akadémia - Mititítí TE 0:8

60e minuut.
Bánfi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maczó met een snelle inworp. Hjelm controleert de bal met de borst. Hjelm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kováts rent richting de bal. Kováts probeert naar een medespeler te passen. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm schiet op doel. Bánfi probeert de bal aan de voet te houden. Katona bokst de bal weg. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Selyemút Akadémia - Mititítí TE 0:9

72e minuut.
Istenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Csizmadia rent richting de bal. Istenes verovert de bal door een tackle van achteren. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Váradi probeert naar een medespeler te passen. Bánfi rent richting de bal. Istenes onderschept slim de pass. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Selyemút Akadémia - Mititítí TE 0:10

79e minuut.
Hjelm passt de bal met de wreef. Maczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczó geeft een hoge lob. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Selyemút Akadémia - Mititítí TE 0:11

81e minuut.
Maczó met een snelle inworp. Kaulics is nu in balbezit. Kaulics probeert naar een medespeler te passen. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Istenes is nu in balbezit. Hjelm rent richting de bal. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm onderschept slim de pass. Hjelm haalt uit met een fantastische trap. Katona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hjelm rent richting de bal. Hjelm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selyemút Akadémia 67%, Mititítí TE 33%.
Selyemút Akadémia - Mititítí TE 0:11