Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.03
  • Stadion: MALÉV SC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6242
MALÉV SC superZ
541v Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten weak
poor Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Limperger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrisor met de inworp. Pawliszyn geeft een hoge lob. Ribeiro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - superZ 1:0

5e minuut.
Fajth met een sublieme pass. Négyesi rent richting de bal. Négyesi passt de bal in één keer door. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Thám geeft een hoge lob. Inworp. Pawliszyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fajth kan de bal niet met de borst controleren. Fajth geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Fajth probeert naar een medespeler te passen. Thám bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro onderschept slim de pass. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Reszeli Soós werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fajth onderschept slim de pass. Fajth probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro rent richting de bal. Fajth probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Thám is nu in balbezit. Pawliszyn onderschept slim de pass. Pawliszyn geeft een hoge lob. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 29%, superZ 71%.
MALÉV SC - superZ 1:0

48e minuut.
Gyurka is nu in balbezit. Fajth onderschept slim de pass. Ribeiro rent richting de bal. Fajth rent richting de bal. Fajth schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - superZ 2:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawliszyn met de inworp. Czéh rent richting de bal. Négyesi rent richting de bal. Négyesi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Thám is nu in balbezit. Thám geeft een hoge lob. Ribeiro is nu in balbezit. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Göröcs is nu in balbezit. Göröcs geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurczak met een snelle inworp. Fajth geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 29%, superZ 71%.
MALÉV SC - superZ 2:0