Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mititítí TE Ftc1899
Rock Tactiek védekező
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 22.6
solid Schieten average
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Istenes is nu in balbezit. Istenes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Debreczeni de bal. Alföldi is nu in balbezit. Alföldi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Polgár is nu in balbezit. Polgár met een sublieme pass. Alföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alföldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Alföldi kopt de bal weg. Debreczeni probeert de bal aan de voet te houden. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm schiet op doel. Spitzmüller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Ftc1899 1:0

13e minuut.
Kámán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm onderschept slim de pass. Kempf begaat een overtreding. Hjelm raakt geblesseerd tijdens het duel. Polgár komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kempf geeft een lange en hoge pass. Istenes geeft een hoge lob. Zsembery heeft problemen om de bal te vangen. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm haalt uit met een fantastische trap. Spitzmüller bokst de bal weg.

28e minuut.
Polgár passt de bal zonder na te denken. Soós is nu in balbezit. Soós passt de bal in één keer door. Istenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Istenes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Szerencsi onderschept slim de pass. Kaulics speelt de bal door. Polgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm rent richting de bal. Hjelm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Istenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Istenes speelt de bal door. Szerencsi heeft problemen om de bal te vangen. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm schiet op doel. Spitzmüller bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 43%, Ftc1899 57%.
Mititítí TE - Ftc1899 1:0

46e minuut.
Daar is Szerencsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerencsi met een sublieme pass. Daar is Debreczeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hjelm verovert de bal door een tackle van achteren. Hjelm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Ftc1899 2:0

49e minuut.
Puskás is nu in balbezit. Alföldi verovert de bal door een tackle van achteren. Alföldi geeft een lange en hoge pass. Hjelm heeft problemen om de bal te vangen. Hjelm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Ftc1899 3:0

57e minuut.
Debreczeni geeft de bal voor. Polgár is nu in balbezit. Polgár geeft de bal voor. Hjelm rent richting de bal. Hjelm haalt uit met een fantastische trap. Spitzmüller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kámán geeft een lange en hoge pass. Istenes is nu in balbezit. Istenes geeft een lange en hoge pass. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Istenes is nu in balbezit. Istenes probeert naar een medespeler te passen. Soós is nu in balbezit. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Polgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Polgár passt de bal in één keer door. Debreczeni rent richting de bal. Hjelm onderschept slim de pass. Hjelm haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Ftc1899 4:0

80e minuut.
Polgár met de inworp. Puskás bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm onderschept slim de pass. Hjelm draait met de bal, schiet en ... Spitzmüller probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Ftc1899 5:0

84e minuut.
Alföldi passt de bal in één keer door. Istenes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szerencsi. Szerencsi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 33%, Ftc1899 67%.
Mititítí TE - Ftc1899 5:0