Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.c. Fegyvernek Göd FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Vámos probeert de bal met de borst te controleren. Gálhidi rent richting de bal. Vámos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vámos krijgt een gele kaart. Gálhidi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gálhidi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Perlai geeft een lange en hoge pass. Stern rent richting de bal. Dugonics verovert de bal door een tackle van achteren. Dugonics draait met de bal, schiet en ... Mesterházy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c. Fegyvernek - Göd FC 1:0

8e minuut.
Asztalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asztalos geeft een lange en hoge pass. Csákó is nu in balbezit. Bóta rent richting de bal. Bóta draait met de bal, schiet en ... Szeléndi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Asztalos geeft een lange en hoge pass. Bóta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóta passt de bal in één keer door. Bodó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zsiborás rent richting de bal. Róza is nu in balbezit. Met opzet legt Zsiborás zijn tegenspeler op de grond. Zsiborás krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Fajth probeert naar een medespeler te passen. Gálhidi is nu in balbezit. Gálhidi speelt de bal door. Weitner is nu in balbezit. Weitner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Csákó heeft problemen om de bal te vangen. Fajth is nu in balbezit. Fajth geeft de bal voor. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Peresztegi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vámos met de inworp. Daar is Czár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czár geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.c. Fegyvernek - Göd FC 1:1

43e minuut.
Bóta is nu in balbezit. Bóta speelt de bal door. Asztalos rent richting de bal. Perlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zsiborás passt de bal met de wreef. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics passt de bal in één keer door. Gálhidi is nu in balbezit. Gálhidi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c. Fegyvernek 56%, Göd FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.c. Fegyvernek - Göd FC 1:1

50e minuut.
Fajth geeft de bal voor. Erdős rent richting de bal. Weitner onderschept slim de pass. Weitner schiet op doel. Stern probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bodó raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baróti komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bita rent richting de bal. Perlai verovert de bal door een tackle van achteren. Perlai geeft de bal voor. Baróti is nu in balbezit. Baróti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Asztalos probeert naar een medespeler te passen. Gálhidi rent richting de bal. Gálhidi geeft de bal voor. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákó verovert de bal door een tackle van achteren. Bóta is nu in balbezit. Csákó onderschept slim de pass. Csákó geeft een lange en hoge pass. Mesterházy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c. Fegyvernek 41%, Göd FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.c. Fegyvernek - Göd FC 1:1