Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpestforever FC OneBit
523Újpest Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 18.7
good Schieten poor
adequate Passen average
adequate Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Bácskai met een sublieme pass. Iványi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szász met een sublieme pass. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Szász kopt de bal weg. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende passt de bal zonder na te denken. Kéri rent richting de bal. Kéri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - FC OneBit 1:0

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hollós niet meer kan verder spelen. Vadócz komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Igó haalt uit met een fantastische trap. Tersánszky-Tóth kopt de bal weg. Klungelig pakt Patakfalvi de bal. Kéri rent richting de bal. Kéri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Bácskai met een snelle inworp. Kéri rent richting de bal. Kéri geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rapali de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kéri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iványi is nu in balbezit. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Patakfalvi geeft de bal voor. Szászi heeft problemen om de bal te vangen. Csoknyai rent richting de bal. Csoknyai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Újpestforever - FC OneBit 1:1

36e minuut.
Szász passt de bal met de wreef. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende passt de bal in één keer door. Kéri is nu in balbezit. Kéri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rapali geeft de bal voor. Inworp. Bácskai met een snelle inworp. Kéri is nu in balbezit. Kéri geeft een lange en hoge pass. Vadócz bokst de bal weg. Kuszende kan de bal niet met de borst controleren. Vadócz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpestforever 28%, FC OneBit 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Újpestforever - FC OneBit 1:1

48e minuut.
Böő bereikt de bal nog maar net als eerste. Iványi verovert de bal door een tackle van achteren. Iványi met een sublieme pass. Kuszende rent richting de bal. Kuszende schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - FC OneBit 2:1

52e minuut.
Csoknyai is nu in balbezit. Tompa verovert de bal door een tackle van achteren. Tompa met een sublieme pass. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende draait met de bal, schiet en ... Vadócz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Szászi rent richting de bal. Erdős verovert de bal door een tackle van achteren. Igó rent richting de bal. Erdős onderschept slim de pass. Erdős haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Igó probeert naar een medespeler te passen. Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Igó probeert naar een medespeler te passen. Kuszende rent richting de bal. Kuszende haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácskai onderschept slim de pass. Bácskai passt de bal met de wreef. Daar is Kuszende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuszende schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - FC OneBit 3:1

74e minuut.
Erdős verovert de bal door een tackle van achteren. Igó onderschept slim de pass. Igó passt de bal zonder na te denken. Kuszende rent richting de bal. Kuszende draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kéri geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tersánszky-Tóth de bal onder controle te krijgen. Rapali is nu in balbezit. Kuszende verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszende haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - FC OneBit 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpestforever 38%, FC OneBit 62%.
Újpestforever - FC OneBit 4:1