Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.03
  • Stadion: asdxd Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2718
asdxd Selyemút Akadémia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Csizmadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes begaat een overtreding. Csizmadia raakt geblesseerd tijdens het duel. Glöckner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bártfai is nu in balbezit. Bártfai draait met de bal, schiet en ... Szirtesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asdxd - Selyemút Akadémia 0:1

19e minuut.
Világi geeft de bal voor. Inworp. Jován zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csehi rent richting de bal. Csehi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jován zal de hoekschop nemen. Balaskó heeft problemen om de bal te vangen. Bodrogi rent richting de bal. Bártfai is nu in balbezit. Bártfai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
asdxd - Selyemút Akadémia 0:2

22e minuut.
Világi is nu in balbezit. Jován onderschept slim de pass. Jován probeert naar een medespeler te passen. Bártfai is nu in balbezit. Bártfai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
asdxd - Selyemút Akadémia 0:3

40e minuut.
Csehi probeert naar een medespeler te passen. Balaskó is nu in balbezit. Bártfai onderschept slim de pass. Bártfai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asdxd 51%, Selyemút Akadémia 49%.
asdxd - Selyemút Akadémia 0:3

49e minuut.
Kemenes onderschept slim de pass. Dragóner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Váradi. Dragóner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Glöckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Szendrei is nu in balbezit. Glöckner begaat een overtreding. Glöckner krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Váradi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pethő komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Dragóner rent richting de bal. Dragóner speelt de bal door. Glöckner is nu in balbezit. Szendrei onderschept slim de pass. Szendrei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asdxd 60%, Selyemút Akadémia 40%.
asdxd - Selyemút Akadémia 0:3