Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.03
  • Stadion: FC OneBit Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
FC OneBit Atom Sport Klub
Normal Tactiek Sima
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 32.1
poor Schieten good
average Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Böő is nu in balbezit. Zarkos rent richting de bal. Zarkos probeert naar een medespeler te passen. Guevara is nu in balbezit. Guevara schiet op doel. Hollós bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OneBit - Atom Sport Klub 0:1

15e minuut.
Zarkos rent richting de bal. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkos rent richting de bal. Guevara is nu in balbezit. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OneBit - Atom Sport Klub 0:2

17e minuut.
Guevara passt de bal met de wreef. Zarkos is nu in balbezit. Amsel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amsel krijgt een gele kaart. Zarkos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zarkos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hollós verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zarkos is nu in balbezit. Zarkos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OneBit - Atom Sport Klub 0:3

21e minuut.
Jerez speelt de bal door. Baróti is nu in balbezit. Baróti passt de bal met de wreef. Guevara is nu in balbezit. Guevara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Davila is nu in balbezit. Davila passt de bal zonder na te denken. Guevara is nu in balbezit. Guevara draait met de bal, schiet en ... Tersánszky-Tóth probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OneBit - Atom Sport Klub 0:4

35e minuut.
Xachikyan is nu in balbezit. Xachikyan geeft een hoge lob. Patakfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Davila probeert naar een medespeler te passen. Tersánszky-Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara schiet op doel. Hollós maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OneBit - Atom Sport Klub 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OneBit 66%, Atom Sport Klub 34%.
FC OneBit - Atom Sport Klub 0:5

46e minuut.
Rajos komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Baróti geeft de bal voor. Daar is Davila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsoldos verovert de bal door een tackle van achteren. Zarkos rent richting de bal. Zarkos draait met de bal, schiet en ... Hollós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Mucsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez verovert de bal door een tackle van achteren. Jerez met een sublieme pass. Zarkos is nu in balbezit. Zarkos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hollós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Acquisti is nu in balbezit. Acquisti geeft de bal voor. Tersánszky-Tóth kopt de bal weg. Klungelig pakt Zarkos de bal. Zarkos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Baróti speelt de bal door. Guevara is nu in balbezit. Zarkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkos schiet op doel. Hollós maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hollós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Guevara passt de bal zonder na te denken. Xachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xachikyan probeert naar een medespeler te passen. Zarkos rent richting de bal. Zarkos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OneBit 56%, Atom Sport Klub 44%.
FC OneBit - Atom Sport Klub 0:5