Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maradona United Madrid Forever
Normal Tactiek xxx
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 42.7
matig Schieten solide
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


19e minuut.
Boross passt de bal in één keer door. Stroobants rent richting de bal. Stroobants geeft een hoge lob. Billmann krijgt zijn hoofd ertegen. Telek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Madrid Forever 0:1

21e minuut.
Hámos speelt de bal door. Káldi probeert de bal met de borst te controleren. Boross rent richting de bal. Billmann verovert de bal door een tackle van achteren. Billmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Madrid Forever 0:2

23e minuut.
Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohács onderschept slim de pass. Bohács geeft de bal voor. Machos rent richting de bal. Machos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Gróf rent richting de bal. Gróf geeft de bal voor. Hári kopt de bal weg. Billmann rent richting de bal. Billmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Hári bereikt de bal nog maar net als eerste. Futó onderschept slim de pass. Futó passt de bal zonder na te denken. Billmann is nu in balbezit. Billmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bojin speelt de bal door. Daar is Məmmədov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədov passt de bal met de wreef. Daar is Billmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bohács trapt de bal weg van het doel. Jabandžić kopt de bal weg. Billmann controleert de bal met de borst. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jabandžić met een sublieme pass. Stroobants geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tóth de bal. Billmann is nu in balbezit. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Madrid Forever 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maradona United 63%, Madrid Forever 37%.
Maradona United - Madrid Forever 0:3

51e minuut.
Futó onderschept slim de pass. Futó passt de bal zonder na te denken. Bohács rent richting de bal. Billmann onderschept slim de pass. Billmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dombi rent richting de bal. Dombi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Machos bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabandžić verovert de bal door een tackle van achteren. Jabandžić passt de bal met de wreef. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Jabandžić rent richting de bal. Jabandžić speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Billmann de bal onder controle te krijgen. Billmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Madrid Forever 0:4

71e minuut.
Stroobants bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroobants geeft een lange en hoge pass. Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann verovert de bal door een tackle van achteren. Billmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Billmann is nu in balbezit. Billmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hudák passt de bal met de wreef. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin passt de bal zonder na te denken. Billmann is nu in balbezit. Billmann haalt uit met een fantastische trap. Telek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Dombi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Məmmədov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədov met een sublieme pass. Billmann is nu in balbezit. Billmann haalt uit met een fantastische trap. Telek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Madrid Forever 0:5

79e minuut.
Futó passt de bal met de wreef. Billmann rent richting de bal. Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann verovert de bal door een tackle van achteren. Billmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Madrid Forever 0:6

80e minuut.
Məmmədov is nu in balbezit. Məmmədov geeft een lange en hoge pass. Billmann rent richting de bal. Billmann draait met de bal, schiet en ... Telek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Madrid Forever 0:7

84e minuut.
Daar is Bohács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədov is nu in balbezit. Məmmədov geeft de bal voor. Futó bereikt de bal nog maar net als eerste. Futó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hudák rent richting de bal. Məmmədov onderschept slim de pass. Məmmədov passt de bal in één keer door. Billmann rent richting de bal. Billmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Madrid Forever 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maradona United 77%, Madrid Forever 23%.
Maradona United - Madrid Forever 0:8