Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Forever SC Vikinger
xxx Tactiek BASE
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
29 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 32.4
very good Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen weak


8e minuut.
Bojin rent richting de bal. Bojin geeft de bal voor. Cagonot is nu in balbezit. Dombi verovert de bal door een tackle van achteren. Dombi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - SC Vikinger 1:0

10e minuut.
Jabandžić onderschept slim de pass. Jabandžić passt de bal met de wreef. Butterworth met een sublieme pass. Klungelig pakt Hajszán de bal. Hajszán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iskrenov de bal. Iskrenov geeft een hoge lob. Rioli is nu in balbezit. Rioli schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Alpár geeft de bal voor. Wagner kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jabandžić de bal onder controle te krijgen. Rioli is nu in balbezit. Rioli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Madrid Forever - SC Vikinger 1:1

25e minuut.
Guga probeert naar een medespeler te passen. Butterworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Butterworth passt de bal met de wreef. Rioli rent richting de bal. Rioli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Butterworth met de inworp. Iskrenov geeft de bal voor. Gróf kan de bal niet met de borst controleren. Rioli rent richting de bal. Rioli draait met de bal, schiet en ... Durleci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
van Rhijn verovert de bal door een tackle van achteren. Bojin is nu in balbezit. van Rhijn verovert de bal door een tackle van achteren. Hajszán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajszán haalt uit met een fantastische trap. Paal! Durleci speelt de bal door. Dombi is nu in balbezit. Billmann rent richting de bal. Billmann schiet op doel. Sáez García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Gróf geeft de bal voor. Lipcsei is nu in balbezit. Lipcsei met een sublieme pass. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sáez García speelt de bal door. Butterworth speelt de bal door. Bojin is nu in balbezit. Rioli verovert de bal door een tackle van achteren. Rioli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Forever 54%, SC Vikinger 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Madrid Forever - SC Vikinger 1:1

52e minuut.
Dombi rent richting de bal. Wagner is nu in balbezit. Dombi verovert de bal door een tackle van achteren. Billmann rent richting de bal. Billmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Godeiro met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Dombi de bal onder controle te krijgen. Dombi haalt uit met een fantastische trap. Sáez García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stroobants geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Billmann rent richting de bal. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - SC Vikinger 2:1

55e minuut.
Jabandžić probeert de bal met de borst te controleren. Jabandžić geeft de bal voor. Dombi heeft problemen om de bal te vangen. Billmann is nu in balbezit. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Sáez García met een harde bal richting middenveld. Lipcsei kopt de bal weg. Dombi is nu in balbezit. Dombi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jabandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabandžić speelt de bal door. Klungelig pakt Billmann de bal. Billmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - SC Vikinger 3:1

61e minuut.
Gróf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gróf passt de bal zonder na te denken. Alpár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
van Rhijn rent richting de bal. Stroobants verovert de bal door een tackle van achteren. Stroobants speelt de bal door. Billmann rent richting de bal. Billmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Butterworth kopt de bal weg. Dombi is nu in balbezit. Cagonot rent richting de bal. Dombi verovert de bal door een tackle van achteren. Dombi passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - SC Vikinger 4:1

69e minuut.
Doeltrap. Sáez García trapt de bal weg. Jabandžić kopt de bal weg. Billmann is nu in balbezit. Billmann draait met de bal, schiet en ... Sáez García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Pomprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroobants onderschept slim de pass. Stroobants geeft een hoge lob. Billmann heeft problemen om de bal te vangen. Billmann haalt uit met een fantastische trap. Sáez García bokst de bal weg.

79e minuut.
Guga met een sublieme pass. Daar is Bojin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojin geeft de bal voor. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dombi heeft problemen om de bal te vangen. Jabandžić rent richting de bal. Jabandžić probeert naar een medespeler te passen. Billmann rent richting de bal. Billmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Durleci trapt de bal weg van het doel. Dombi rent richting de bal. Dombi passt de bal in één keer door. Billmann rent richting de bal. Billmann draait met de bal, schiet en ... Sáez García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Billmann is nu in balbezit. Billmann draait met de bal, schiet en ... Sáez García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - SC Vikinger 5:1

88e minuut.
van Rhijn rent richting de bal. van Rhijn passt de bal zonder na te denken. Pomprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroobants onderschept slim de pass. Stroobants geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Billmann rent richting de bal. Wagner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wagner krijgt een gele kaart. Billmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dombi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - SC Vikinger 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Forever 21%, SC Vikinger 79%.
Madrid Forever - SC Vikinger 6:1