Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc wunderbar Aranykalász FC
343 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Oros met de inworp. Mincza is nu in balbezit. Kézdy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kézdy krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Orsós geeft de bal voor. Inworp. Oros met een snelle inworp. Kölcsényi kan de bal niet met de borst controleren. Kézdy geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szabics kopt de bal weg. Bánkuti bokst de bal weg. Palaticzky is nu in balbezit. Palaticzky schiet op doel. Szabics probeert de bal aan de voet te houden. Bánkuti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc wunderbar - Aranykalász FC 1:0

16e minuut.
Váncza bereikt de bal nog maar net als eerste. Illovszky verovert de bal door een tackle van achteren. Illovszky passt de bal zonder na te denken. Palaticzky rent richting de bal. Palaticzky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bánkuti speelt de bal door. Pánczél rent richting de bal. Mincza begaat een overtreding. Mincza krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Palaticzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Illovszky is nu in balbezit. Palaticzky verovert de bal door een tackle van achteren. Kézdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kézdy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc wunderbar - Aranykalász FC 2:0

31e minuut.
Mincza probeert naar een medespeler te passen. Jadlóczky rent richting de bal. Jadlóczky speelt de bal door. Szemelyácz is nu in balbezit. Szemelyácz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc wunderbar 38%, Aranykalász FC 62%.
Fc wunderbar - Aranykalász FC 2:0

47e minuut.
Váncza met een sublieme pass. Kalocsay heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jadlóczky. Jadlóczky krijgt een gele kaart. Kalocsay wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kalocsay kan niet meer verder spelen. Ferling komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mincza met een sublieme pass. Háda is nu in balbezit. Háda speelt de bal door. Palaticzky is nu in balbezit. Palaticzky schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Bánkuti trapt de bal weg van het doel. Eszterházi kopt de bal weg. Daar is Illovszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Háda rent richting de bal. Háda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Oros geeft een lange en hoge pass. Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda passt de bal in één keer door. Bánka is nu in balbezit. Bánka geeft een lange en hoge pass. Bánkuti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Kézdy passt de bal met de wreef. Váncza is nu in balbezit. Váncza passt de bal met de wreef. Palaticzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaticzky haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc wunderbar 36%, Aranykalász FC 64%.
Fc wunderbar - Aranykalász FC 2:0