Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zuglói Mamutfenyő SE Égbenjáró Ejtőernyőzők
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Hanacsek is nu in balbezit. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi passt de bal met de wreef. Daar is Hanacsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanacsek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zuglói Mamutfenyő SE - Égbenjáró Ejtőernyőzők 0:1

3e minuut.
Göncz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Probocskai de bal. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikai verovert de bal door een tackle van achteren. Csikai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Svébis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Hanacsek controleert de bal met de borst. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanacsek verovert de bal door een tackle van achteren. Göncz is nu in balbezit. Göncz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Czibor probeert naar een medespeler te passen. Héjjas is nu in balbezit. Héjjas probeert naar een medespeler te passen. Hanacsek is nu in balbezit. Hanacsek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inworp. Gera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Göncz is nu in balbezit. Göncz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ecsegi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gera is nu in balbezit. Szamosi verovert de bal door een tackle van achteren. Szamosi geeft een lange en hoge pass. Bezerédi is nu in balbezit. Bezerédi draait met de bal, schiet en ... Svébis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Svébis probeert naar een medespeler te passen. Deutsch kopt de bal weg. Klungelig pakt Bezerédi de bal. Csikai is nu in balbezit. Csikai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zuglói Mamutfenyő SE - Égbenjáró Ejtőernyőzők 1:1

27e minuut.
Héjjas passt de bal met de wreef. Filó probeert de bal aan de voet te houden. Détári is nu in balbezit. Hanacsek verovert de bal door een tackle van achteren. Hanacsek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikai onderschept slim de pass. Kincses is nu in balbezit. Csikai onderschept slim de pass. Csikai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lisztes geeft de bal voor. Hanacsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deutsch krijgt een gele kaart. Hanacsek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Göncz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zuglói Mamutfenyő SE 50%, Égbenjáró Ejtőernyőzők 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zuglói Mamutfenyő SE - Égbenjáró Ejtőernyőzők 1:1

47e minuut.
Probocskai geeft de bal voor. Filó bereikt de bal nog maar net als eerste. Héjjas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Héjjas krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Deutsch kopt de bal weg. Daar is Csikai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezerédi is nu in balbezit. Csikai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Batári geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bezerédi de bal onder controle te krijgen. Filó bereikt de bal nog maar net als eerste. Göncz verovert de bal door een tackle van achteren. Göncz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zuglói Mamutfenyő SE 46%, Égbenjáró Ejtőernyőzők 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zuglói Mamutfenyő SE - Égbenjáró Ejtőernyőzők 1:1