Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aranykalász FC Mártoni Világos FC
Normal Tactiek 532
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 24.4
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Illovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Illovszky geeft de bal voor. Szemelyácz rent richting de bal. Szemelyácz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aranykalász FC - Mártoni Világos FC 1:0

6e minuut.
Matejko verovert de bal door een tackle van achteren. Székely rent richting de bal. Székely speelt de bal door. Virág rent richting de bal. Virág schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kókai onderschept slim de pass. Kókai speelt de bal door. Szemelyácz rent richting de bal. Szemelyácz schiet op doel. Markos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Bajerski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szakáll komt het veld opgelopen. Sebők geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gőz is nu in balbezit. Illovszky onderschept slim de pass. Illovszky speelt de bal door. Klungelig pakt Jadlóczky de bal. Jadlóczky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sebők met een snelle inworp. Jadlóczky is nu in balbezit. Petelski begaat een overtreding. Jadlóczky raakt geblesseerd tijdens het duel. Illovszky met een snel genomen vrije trap. Markos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Szemelyácz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szemelyácz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aranykalász FC - Mártoni Világos FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aranykalász FC 43%, Mártoni Világos FC 57%.
Aranykalász FC - Mártoni Világos FC 2:0

53e minuut.
Karádi geeft de bal voor. Szakáll heeft problemen om de bal te vangen. Szemelyácz rent richting de bal. Szemelyácz schiet op doel. Markos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aranykalász FC - Mártoni Világos FC 3:0

65e minuut.
Karádi rent richting de bal. Met opzet legt Laskai zijn tegenspeler op de grond. Karádi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Süveges komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gőz geeft een lange en hoge pass. Szabics kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Orsós de bal onder controle te krijgen. Virág rent richting de bal. Virág haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Süveges rent richting de bal. Süveges probeert naar een medespeler te passen. Virág rent richting de bal. Virág schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Matejko verovert de bal door een tackle van achteren. Volenszki rent richting de bal. Szabics tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Volenszki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Matejko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Süveges is nu in balbezit. Süveges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aranykalász FC - Mártoni Világos FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aranykalász FC 50%, Mártoni Világos FC 50%.
Aranykalász FC - Mártoni Világos FC 3:1