Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zuglói Mamutfenyő SE aranypart fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


12e minuut.
Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede passt de bal zonder na te denken. Perényi is nu in balbezit. Perényi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zuglói Mamutfenyő SE - aranypart fc 0:1

14e minuut.
Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váradi onderschept slim de pass. Váradi passt de bal met de wreef. Perényi is nu in balbezit. Perényi schiet op doel. Horák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zuglói Mamutfenyő SE - aranypart fc 0:2

27e minuut.
Ónody heeft problemen om de bal te vangen. Perényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody rent richting de bal. Ónody schiet op doel. Détári probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bede onderschept slim de pass. Óberfrank verovert de bal door een tackle van achteren. Óberfrank speelt de bal door. Bezerédi rent richting de bal. Bezerédi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Váradi is nu in balbezit. Filó onderschept slim de pass. Filó probeert naar een medespeler te passen. Bezerédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezerédi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rajczi de bal. Antall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zuglói Mamutfenyő SE 54%, aranypart fc 46%.
Zuglói Mamutfenyő SE - aranypart fc 0:2

58e minuut.
Váncza controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lisztes. Váncza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Váradi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ecsegi heeft problemen om de bal te vangen. Perényi is nu in balbezit. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zuglói Mamutfenyő SE - aranypart fc 0:3

71e minuut.
Horák trapt de bal weg. Csikai geeft een lange en hoge pass. Keszthelyi kopt de bal weg. Bezerédi is nu in balbezit. Bezerédi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zuglói Mamutfenyő SE 56%, aranypart fc 44%.
Zuglói Mamutfenyő SE - aranypart fc 0:3