Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maradona United Zöld Sasok IX
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


12e minuut.
Tihanyi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teller komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Boross met een sublieme pass. Hajdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu speelt de bal door. Machos is nu in balbezit. Machos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boross met een snelle inworp. Hajdu geeft een hoge lob. Machos bereikt de bal nog maar net als eerste. Machos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Hámos geeft een lange en hoge pass. Sütő is nu in balbezit. Káldi is nu in balbezit. Klungelig pakt Machos de bal. Machos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Veér rent richting de bal. Veér geeft een lange en hoge pass. Tóth kopt de bal weg. Kasztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasztel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Mikhárdi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kaldenecker de bal. Kaldenecker passt de bal zonder na te denken. Teller rent richting de bal. Teller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Teller rent richting de bal. Hudák is nu in balbezit. Teller onderschept slim de pass. Teller draait met de bal, schiet en ... Telek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Zöld Sasok IX 0:1

42e minuut.
Boross bereikt de bal nog maar net als eerste. Teller onderschept slim de pass. Kaldenecker is nu in balbezit. Kaldenecker draait met de bal, schiet en ... Telek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Zöld Sasok IX 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maradona United 43%, Zöld Sasok IX 57%.
Maradona United - Zöld Sasok IX 0:2

53e minuut.
Bohács onderschept slim de pass. Kaldenecker is nu in balbezit. Teller bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldenecker is nu in balbezit. Kaldenecker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Boross probeert de bal met de borst te controleren. Mikhárdi rent richting de bal. Mikhárdi passt de bal in één keer door. Machos is nu in balbezit. Machos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kasztel heeft problemen om de bal te vangen. Hári rent richting de bal. Kasztel begaat een overtreding. Hári wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

88e minuut.
Kaldenecker rent richting de bal. Kaldenecker passt de bal zonder na te denken. Bohács is nu in balbezit. Teller verovert de bal door een tackle van achteren. Teller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maradona United 60%, Zöld Sasok IX 40%.
Maradona United - Zöld Sasok IX 0:2