Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Forever Skrut Football Club
xxx Tactiek 424
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 19.6
solide Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Alpár met een sublieme pass. Stroobants rent richting de bal. Stroobants passt de bal met de wreef. Billmann rent richting de bal. Billmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jabandžić kopt de bal weg. Klungelig pakt Popol de bal. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Billmann de bal. Billmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Skrut Football Club 1:0

18e minuut.
Məmmədov heeft problemen om de bal te vangen. Popol is nu in balbezit. Məmmədov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Məmmədov krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Szép passt de bal met de wreef. Urbán is nu in balbezit. Urbán passt de bal zonder na te denken. Paróczai is nu in balbezit. Paróczai schiet op doel. Durleci bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Madrid Forever - Skrut Football Club 1:1

24e minuut.
Bojin geeft een lange en hoge pass. Billmann kopt de bal weg. Futó is nu in balbezit. Futó schiet op doel. Balassa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Skrut Football Club 2:1

29e minuut.
Urbán rent richting de bal. Paróczai is nu in balbezit. Jabandžić onderschept slim de pass. Urbán onderschept slim de pass. Urbán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Jabandžić rent richting de bal. Jabandžić geeft de bal voor. Klungelig pakt Kontor de bal. Billmann is nu in balbezit. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Balassa trapt de bal weg van het doel. Jabandžić is nu in balbezit. Jabandžić speelt de bal door. Futó bereikt de bal nog maar net als eerste. Futó schiet op doel. Balassa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Jabandžić kopt de bal weg. Popol is nu in balbezit. Billmann verovert de bal door een tackle van achteren. Dombi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombi draait met de bal, schiet en ... Balassa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Forever 37%, Skrut Football Club 63%.
Madrid Forever - Skrut Football Club 2:1

47e minuut.
Jabandžić kopt de bal weg. Daar is Billmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preszeller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Billmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Billmann komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Futó passt de bal in één keer door. Kontor bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann onderschept slim de pass. Billmann draait met de bal, schiet en ... Balassa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Skrut Football Club 3:1

49e minuut.
Bojin met een snelle inworp. Jabandžić is nu in balbezit. Jabandžić passt de bal zonder na te denken. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dombi probeert naar een medespeler te passen. Məmmədov is nu in balbezit. Məmmədov met een sublieme pass. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann schiet op doel. Balassa bokst de bal weg.

52e minuut.
Kontor verovert de bal door een tackle van achteren. Dombi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Negrau ... Strafschop! Negrau krijgt een gele kaart. Dombi raakt geblesseerd tijdens het duel. Billmann kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Skrut Football Club 4:1

57e minuut.
Doeltrap. Balassa trapt de bal weg van het doel. Jabandžić kopt de bal weg. Klungelig pakt Dombi de bal. Dombi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Məmmədov kopt de bal weg. Dombi is nu in balbezit. Dombi passt de bal zonder na te denken. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Futó probeert naar een medespeler te passen. Kontor bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann onderschept slim de pass. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Skrut Football Club 5:1

71e minuut.
Ligeti controleert de bal met de borst. Futó is nu in balbezit. Ligeti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ligeti krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Daar is Urbán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroobants bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroobants geeft de bal voor. Dombi is nu in balbezit. Dombi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Jabandžić passt de bal in één keer door. Ligeti probeert de bal aan de voet te houden. Futó rent richting de bal. Futó schiet op doel. Balassa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

82e minuut.
Jabandžić is nu in balbezit. Urbán verovert de bal door een tackle van achteren. Urbán speelt de bal door. Billmann is nu in balbezit. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Skrut Football Club 6:1

86e minuut.
Popol heeft problemen om de bal te vangen. Dombi bereikt de bal nog maar net als eerste. Popol is nu in balbezit. Dombi verovert de bal door een tackle van achteren. Dombi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Forever 13%, Skrut Football Club 87%.
Madrid Forever - Skrut Football Club 6:1