Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Interforever Aranykalász FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Balázsy passt de bal in één keer door. Bosnyák is nu in balbezit. Bosnyák met een sublieme pass. Szemelyácz rent richting de bal. Szemelyácz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Illovszky geeft een hoge lob. Szemelyácz heeft problemen om de bal te vangen. Jadlóczky rent richting de bal. Szemelyácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemelyácz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Interforever - Aranykalász FC 0:1

16e minuut.
Illovszky rent richting de bal. Bosnyák verovert de bal door een tackle van achteren. Mincza rent richting de bal. Bosnyák is nu in balbezit. Bosnyák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Balázsy onderschept slim de pass. Balázsy passt de bal met de wreef. Moldován is nu in balbezit. Bosnyák rent richting de bal. Bosnyák schiet op doel. Bánkuti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi geeft een lange en hoge pass. Kölcsényi geeft een hoge lob. Szemelyácz rent richting de bal. Szemelyácz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Interforever 47%, Aranykalász FC 53%.
Interforever - Aranykalász FC 0:1

52e minuut.
Bosnyák is nu in balbezit. Mincza verovert de bal door een tackle van achteren. Moldován verovert de bal door een tackle van achteren. Moldován haalt uit met een fantastische trap. Szabics probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Nemere is nu in balbezit. Jadlóczky is nu in balbezit. Jadlóczky passt de bal in één keer door. Moldován is nu in balbezit. Moldován schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Interforever - Aranykalász FC 1:1

67e minuut.
Kölcsényi probeert naar een medespeler te passen. Illovszky geeft de bal voor. Szemelyácz heeft problemen om de bal te vangen. Szemelyácz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zabos de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Mincza is nu in balbezit. Herédi is nu in balbezit. Mincza maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mincza moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mincza schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

76e minuut.
Karádi verovert de bal door een tackle van achteren. Karádi geeft een lange en hoge pass. Moldován is nu in balbezit. Moldován draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Balázsy probeert naar een medespeler te passen. Csatlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csatlós probeert naar een medespeler te passen. Bosnyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnyák geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jadlóczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Balázsy rent richting de bal. Balázsy passt de bal zonder na te denken. Daar is Szemelyácz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szemelyácz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Interforever - Aranykalász FC 1:2

80e minuut.
Szemelyácz passt de bal zonder na te denken. Kókai is nu in balbezit. Kókai geeft een lange en hoge pass. Moldován bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldován haalt uit met een fantastische trap. Bánkuti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Interforever 51%, Aranykalász FC 49%.
Interforever - Aranykalász FC 1:2