Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aranypart fc Égbenjáró Ejtőernyőzők
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
3 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Cifrák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bencsik komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozsik is nu in balbezit. Ónody tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ónody krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bozsik met een sublieme pass. Váncza is nu in balbezit. Váncza geeft een hoge lob. Perényi is nu in balbezit. Perényi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aranypart fc - Égbenjáró Ejtőernyőzők 1:0

36e minuut.
Váradi geeft een hoge lob. Daar is Bencsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perényi speelt de bal door. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody geeft een lange en hoge pass. Paal!

42e minuut.
Bede met een sublieme pass. Csupra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kincses begaat een overtreding. Kincses krijgt een gele kaart. Csupra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Kincses probeert naar een medespeler te passen. Váradi is nu in balbezit. Dugovics schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Dugovics moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dugovics schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aranypart fc 33%, Égbenjáró Ejtőernyőzők 67%.
aranypart fc - Égbenjáró Ejtőernyőzők 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aranypart fc 42%, Égbenjáró Ejtőernyőzők 58%.
aranypart fc - Égbenjáró Ejtőernyőzők 1:0