Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mártoni Világos FC Madrid Forever
532 Tactiek xxx
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
24.1 gemiddelde waardering 38.4
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen average
average Verdedigen weak


4e minuut.
Billmann is nu in balbezit. Nemesi onderschept slim de pass. Futó maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Futó naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Daar is Billmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matejko is nu in balbezit. Jabandžić onderschept slim de pass. Billmann rent richting de bal. Billmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dombi onderschept slim de pass. Paradas speelt de bal door. Bojin geeft een hoge lob. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann draait met de bal, schiet en ... Markos bokst de bal weg.

21e minuut.
Daar is Bojin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojin probeert naar een medespeler te passen. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann schiet op doel. Szakáll probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Madrid Forever 0:1

30e minuut.
Szakáll geeft een hoge lob. Dombi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Billmann rent richting de bal. Billmann haalt uit met een fantastische trap. Markos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lipcsei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombi onderschept slim de pass. Dombi draait met de bal, schiet en ... Daar is Szakáll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markos bokst de bal weg.

45e minuut.
Jabandžić geeft een lange en hoge pass. Stroobants rent richting de bal. Stroobants geeft een lange en hoge pass. Billmann kan de bal niet met de borst controleren. Billmann haalt uit met een fantastische trap. Markos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mártoni Világos FC 67%, Madrid Forever 33%.
Mártoni Világos FC - Madrid Forever 0:1

52e minuut.
Stroobants is nu in balbezit. Stroobants geeft een lange en hoge pass. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Madrid Forever 0:2

54e minuut.
Dombi passt de bal in één keer door. Daar is Stroobants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroobants met een sublieme pass. Klungelig pakt Billmann de bal. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jabandžić controleert de bal met de borst. Jabandžić probeert naar een medespeler te passen. Billmann rent richting de bal. Billmann draait met de bal, schiet en ... Markos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Madrid Forever 0:3

60e minuut.
Volenszki heeft problemen om de bal te vangen. Stroobants bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroobants passt de bal in één keer door. Billmann rent richting de bal. Billmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Madrid Forever 0:4

67e minuut.
Doeltrap. Süveges komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Stroobants met de inworp. Jabandžić rent richting de bal. Jabandžić geeft een lange en hoge pass. Dombi probeert de bal met de borst te controleren. Dombi draait met de bal, schiet en ... Markos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Billmann is nu in balbezit. Szakáll legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szakáll krijgt een gele kaart. Billmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Billmann legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Markos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Madrid Forever 0:5

70e minuut.
Stroobants onderschept slim de pass. Stroobants speelt de bal door. Billmann rent richting de bal. Billmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Székely kopt de bal weg. Stroobants is nu in balbezit. Stroobants probeert naar een medespeler te passen. Billmann rent richting de bal. Billmann draait met de bal, schiet en ... Markos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Madrid Forever 0:6

82e minuut.
Billmann is nu in balbezit. Nemesi is nu in balbezit. Billmann onderschept slim de pass. Billmann haalt uit met een fantastische trap. Markos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Alpár geeft een hoge lob. Nemesi is nu in balbezit. Nemesi geeft een lange en hoge pass. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mártoni Világos FC - Madrid Forever 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mártoni Világos FC 69%, Madrid Forever 31%.
Mártoni Világos FC - Madrid Forever 0:7