Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Interforever Maradona United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 24.1
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Balázsy geeft een hoge lob. Hudák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabát onderschept slim de pass. Kabát geeft een lange en hoge pass. Moldován springt en kopt de bal. Telek bokst de bal weg. Klungelig pakt Bohács de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Interforever - Maradona United 1:0

19e minuut.
Reményi speelt de bal door. Káldi rent richting de bal. Balázsy rent richting de bal. Káldi verovert de bal door een tackle van achteren. Káldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Interforever - Maradona United 1:1

24e minuut.
Hajdu geeft de bal voor. Daar is Herédi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machos is nu in balbezit. Machos schiet op doel. Klemencz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Interforever - Maradona United 1:2

36e minuut.
Várallyay passt de bal met de wreef. Káldi rent richting de bal. Machos bereikt de bal nog maar net als eerste. Káldi rent richting de bal. Káldi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Jenőfi kopt de bal weg. Hámos rent richting de bal. Hámos passt de bal zonder na te denken. Machos heeft problemen om de bal te vangen. Machos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Interforever 61%, Maradona United 39%.
Interforever - Maradona United 1:2

70e minuut.
Hámos passt de bal in één keer door. Machos is nu in balbezit. Káldi is nu in balbezit. Káldi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Reményi de bal onder controle te krijgen. Klemencz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reményi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Interforever - Maradona United 1:3

74e minuut.
Káldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Káldi probeert naar een medespeler te passen. Machos is nu in balbezit. Machos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Interforever - Maradona United 1:4

79e minuut.
Reményi probeert naar een medespeler te passen. Káldi rent richting de bal. Káldi speelt de bal door. Machos bereikt de bal nog maar net als eerste. Machos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nemere is nu in balbezit. Hajdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu met een sublieme pass. Machos bereikt de bal nog maar net als eerste. Machos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Interforever 65%, Maradona United 35%.
Interforever - Maradona United 1:4