Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zuglói Mamutfenyő SE Fc wunderbar
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Csikai draait met de bal, schiet en ... Büki heeft problemen om de bal te vangen. Bezerédi is nu in balbezit. Bezerédi schiet op doel. Fejes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zuglói Mamutfenyő SE - Fc wunderbar 1:0

15e minuut.
Palaticzky kopt de bal weg. Háda is nu in balbezit. Háda passt de bal in één keer door. Kézdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kézdy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zuglói Mamutfenyő SE - Fc wunderbar 1:1

30e minuut.
Csikai heeft problemen om de bal te vangen. Pánczél bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikai verovert de bal door een tackle van achteren. Bezerédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezerédi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Probocskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pánczél rent richting de bal. Probocskai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Probocskai krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Filó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaticzky verovert de bal door een tackle van achteren. Kézdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zuglói Mamutfenyő SE - Fc wunderbar 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zuglói Mamutfenyő SE 53%, Fc wunderbar 47%.
Zuglói Mamutfenyő SE - Fc wunderbar 1:2

56e minuut.
Probocskai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csikai geeft de bal voor. Büki speelt de bal door. Csikai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Palaticzky schiet op doel. Na een snelle pass probeert Détári de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oros zal de hoekschop nemen. Palaticzky maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zuglói Mamutfenyő SE - Fc wunderbar 1:3

79e minuut.
Csikai rent richting de bal. Csikai met een sublieme pass. Probocskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Probocskai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zuglói Mamutfenyő SE - Fc wunderbar 2:3

83e minuut.
Sztankay rent richting de bal. Váncza onderschept slim de pass. Háda speelt de bal door. Palaticzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaticzky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Filó rent richting de bal. Váncza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filó. Filó krijgt een gele kaart. Váncza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pánczél zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Háda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palaticzky is nu in balbezit. Palaticzky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zuglói Mamutfenyő SE 59%, Fc wunderbar 41%.
Zuglói Mamutfenyő SE - Fc wunderbar 2:3