Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.05
  • Stadion: Lasszó Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3018
Lasszó Fogatos FCF
541 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Hári zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sátori rent richting de bal. Sátori geeft een hoge lob. Vincze springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Fogatos FCF 0:1

21e minuut.
Hernandez geeft een lange en hoge pass. Spitzmüller rent richting de bal. Somogyi verovert de bal door een tackle van achteren. Dombóvári rent richting de bal. Dombóvári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lasszó - Fogatos FCF 1:1

25e minuut.
Regedei is nu in balbezit. Vincze verovert de bal door een tackle van achteren. Filep is nu in balbezit. Vincze onderschept slim de pass. Vincze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Szieben bereikt de bal nog maar net als eerste. Szieben probeert naar een medespeler te passen. Dombóvári heeft problemen om de bal te vangen. Dombóvári draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hudák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mistrić rent richting de bal. Mistrić passt de bal in één keer door. Dombóvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombóvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Fogatos FCF 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasszó 39%, Fogatos FCF 61%.
Lasszó - Fogatos FCF 2:1

47e minuut.
Hári raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buda komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Hudák bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudák begaat een overtreding. Hudák krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Hudák met de inworp. Somogyi rent richting de bal. Met opzet legt Spitzmüller zijn tegenspeler op de grond. Spitzmüller is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Somogyi raakt geblesseerd tijdens het duel. Somogyi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasszó 35%, Fogatos FCF 65%.
Lasszó - Fogatos FCF 2:1